Općenito > Propisi
Slovenija i njihova policija
3alfa3:
--- Citat: efz - 13 Ožujak, 2009, 16:41:14 ---Jel mi moze neko reci al da je 100% siguran da ne treba HR naljepnica na skutu za ic u sloveniju, gore se pisalo nesto ali me zanima da budem siguran, nebi volio da me vrate zbog naljepnice?? ;D
--- Kraj citata ---
Ne znam, al nebi me cudilo da treba. Samo ti nju nalijepi na neki dio koji nije lakiran tako da ju lako poslije skines.
Isto tako ne znam kako tretiraju strance sa skuterima koji idu vise od 50 km/h, ali prema domacima nisu bas blagi.
efz:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Ožujak, 2009, 16:44:02 ---Ne znam, al nebi me cudilo da treba. Samo ti nju nalijepi na neki dio koji nije lakiran tako da ju lako poslije skines.
Isto tako ne znam kako tretiraju strance sa skuterima koji idu vise od 50 km/h, ali prema domacima nisu bas blagi.
--- Kraj citata ---
Pa vozit cu se 50 :toothy3:
3alfa3:
--- Citat: efz - 13 Ožujak, 2009, 17:05:23 ---Pa vozit cu se 50 :toothy3:
--- Kraj citata ---
Aha...
Budes...
;D
P.S.
trebas i zelenu kartu. Nadam se da su ti je dali kad si regao skut
ivan007:
jooooj koji su to seratori.........sama pomisao na njih i vec mi je muka :toothy3: a o iskustvima sa njima necu ni komentirat jel to je strahota :sad1:
yakov:
--- Citat: efz - 13 Ožujak, 2009, 16:41:14 ---Jel mi moze neko reci al da je 100% siguran da ne treba HR naljepnica na skutu za ic u sloveniju, gore se pisalo nesto ali me zanima da budem siguran, nebi volio da me vrate zbog naljepnice?? ;D
--- Kraj citata ---
nedavno sam vidio u bauhausu da ima za kupiti HR naljepnica za motore velika je odprilike kao kutija od cigareta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju