Općenito > Propisi

Slovenija i njihova policija

<< < (3/11) > >>

baraba:
Sigurnije ti je skuterom nego s autom,
jer pajkan kad gleda skut sprijeda ne vidi tablicu pa ne zna da si iz HR,
pa te ni ne zaustavi ako normalno voziš.

Aleksandar:

--- Citat: dhorvat2 - 02 Rujan, 2008, 01:01:05 ---
--- Citat: mrcina - 23 Kolovoz, 2008, 12:57:11 ---na skuteru nemaš gdje zaljepit oznaku pa valjda zato ne zajebavaju skuteraše.

--- Kraj citata ---

Moj stari nikad nije došo iz slovenije bez barem 30 € kazne. Ak vidiš da su te zaustavili, gotovo je. Već su zmislili neš kaj da ti napišu (zamazana vjetrobranska šajba 5% više od EU normi, ili auto se 3,6% previše nagnuo u zavoju... i slična sr***), tak da mrzim uopće pomisao da idem tamo a kamoli da bi se vozičkal bez veze. Jedino mi je žal kaj se Delta Team nalazi u Kršku jer to je jedina stvar s kojom se moreju stvarno pohvalit.

Da je bar u Zagrebu ili negdi...  :'(

--- Kraj citata ---

:headbang: :headbang: :happy6:

dhorvat:

--- Citat: Aleksandar - 03 Rujan, 2008, 13:03:03 ---
--- Citat: dhorvat2 - 02 Rujan, 2008, 01:01:05 ---
--- Citat: mrcina - 23 Kolovoz, 2008, 12:57:11 ---na skuteru nemaš gdje zaljepit oznaku pa valjda zato ne zajebavaju skuteraše.

--- Kraj citata ---

Moj stari nikad nije došo iz slovenije bez barem 30 € kazne. Ak vidiš da su te zaustavili, gotovo je. Već su zmislili neš kaj da ti napišu (zamazana vjetrobranska šajba 5% više od EU normi, ili auto se 3,6% previše nagnuo u zavoju... i slična sr***), tak da mrzim uopće pomisao da idem tamo a kamoli da bi se vozičkal bez veze. Jedino mi je žal kaj se Delta Team nalazi u Kršku jer to je jedina stvar s kojom se moreju stvarno pohvalit.

Da je bar u Zagrebu ili negdi...  :'(

--- Kraj citata ---

:headbang: :headbang: :happy6:

--- Kraj citata ---

A kaj je najžalosnije, znal sam da bude se bar jedan našo ko djeli mišljenje s menom. Jer ih je previše koji su se opekli svojim prolaskom kroz sloveniju (koji traje svega 13 minuta + kolko te zaj*** na kranici prema austriji). :icon_scratch:

..::IVKULJA::..:
pa drkaju na granicama da bi smanjili sramotu vremena trajanja prolaska kroz sloveniju :laughing6: :laughing6:

efz:
Jel mi moze neko reci al da je 100% siguran da ne treba HR naljepnica na skutu za ic u sloveniju, gore se pisalo nesto ali me zanima da budem siguran, nebi volio da me vrate zbog naljepnice?? ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju