Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter 125 molim pomoc
playaa:
--- Citat: GileraSTK - 02 Svibanj, 2014, 18:08:14 ---Novi 4t sr ima sta ti lici na novog tajfuna
--- Kraj citata ---
ajme moja greška,nisam dosad viđao da negdje piše baš sr 125 iako sam na njuškalu bar 2x dnevno :dontknow:
Josip-98:
nexus 125 najbolja investicija
komodan sirok skuter udoban :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: GileraSTK - 01 Svibanj, 2014, 20:32:15 ---Mislim da bi ti sr125 bio mnogo isplatljivi sto se tice odrzavanja jer je zrakom hladena masina znaci samo mijenjanje ulja redovno svakih 4-5 tisuca i naravno remen kugle klizace i stelanje ventila svakih 24 tisuce dok gilera je vec malo zahtjevnija zbog pumpe i rashladnog sistema...naravno gilera ide bolje jer je vodenjak...ako gledamo stoga stajalista a meni je osobno gilera puno ljepsa i uzeo bih nju.bilo kojo da uzmes neces se pokajat jer su to provjerene masine i uz odrzavanje nema straha minimalo 50 tkm voznje..
--- Kraj citata ---
kaj to znači da ima veći trošak svake 2 godine za izmjhenu antfriza koi košta cca 30 kn?
kakav poso je oko održavanja vodene pumpe?ako se redovito mjenja antifriz i ne toči voda,pumpa mpre odvrtit preko 50 tkm bez problema.
--- Citat: Josip-98 - 02 Svibanj, 2014, 21:17:30 ---nexus 125 najbolja investicija
komodan sirok skuter udoban :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
najgora opcija..skuter koi suh teži 175kg sa tom mašinicom je trom i slabašan,neisplativo totalno.
jurkovic04:
taj sr 125 novi je smece kakvog nema vozija san ga u autoskoli,1 amortizer,zadnji dobos,prednja isto nije bog zna kakva,pogotovo u odnosu na runnera,ima duplo manje prostora i duplo manje snage od runnera,jedino sta mi se svidilo sta je stvarno lagan za vozit,za neku penzionersku voznju i nije tako los ali ako ga ides malo stisnit katastrofa u odnosu na runnera,ja bi uzea runnera bez ikakve dileme
--- Citat: GileraSTK - 02 Svibanj, 2014, 18:08:14 ---Novi 4t sr ima sta ti lici na novog tajfuna
--- Kraj citata ---
nije da lice nego su ja mislin identicni po izgledu (nisan novog tajfuna vozija pa nisan 100% siguran)
GileraSTK:
Steef to je tako al neodrzaba svak skuter kao i ti nekog jednostavno boli briga i minja antifriz svakih 10 godina a ima ih koji ni neznaju sta je destilirana a uostalom zracnjak je dosta izdrzljivii ali losije idee
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju