Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter 125 molim pomoc
oaf:
lx125 :-)
Neki dan sam uzeo . . .svatko tko ga je probao ostao je iznenađen. Nije neki HiTech suketr, niti upadljiv al sudeći po recenzijama po drugim forumuima, izdržljiv, pozudan i jeftin za održavanje. Gore je leader kojih ima na fly, zip, skipper, lx, et . .itd, itd . . .
Meni isto treba za "posao" i dobro se nosi s mojih 100 kg . . . :-)
SixPack:
--- Citat: SkorpionCH - 01 Svibanj, 2014, 19:01:51 ---Kupujem skuter 125 sa max 1000km 13/14 god
...Gilera malo breze ide i malo je jaca ....
--- Kraj citata ---
Cemu polovni od soma km? Odi u ducan i lijepo si zemi novi motard, dodje 18.900 a ST125 32 i kusur, pa ti vidi... Samo za usporedbu, SR50R ti je 20 i pol, tak da se pitat jel se isplati, isplati se, za na posao i nazad :icon_thumright:
Ide losije kad je 30% slabiji, i dva ventila + AC, al nema veze, slabija je masina, AC,nema puno zahebancije i trebalo bi ic 50k :icon_thumright:
ST125 je najnadrkaniji 4t skuter i malo su drukcijii materijali i ostalo neg na ovom obicnjaku, i siguran sam da bus imao manje zahebancije s činarelijem neg gilerom, ne zato sta je bolji, neg zato sta je jednostavniji :icon_biggrin:
Potrosnja motarda oko 4lit.
Bas sam malo gledao taj motard, za te pare, i meni je sad zapeo za oko... ::) a hebemu, jesi otvorio pandorinu kutiju :icon_biggrin: :icon_thumright:
SixPack:
Jedino, ak ti je posao vecinom otvorena, onda radije zemi ST-a, jer budes poludio nakon nekog vremena :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju