Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter 125 molim pomoc
SkorpionCH:
Kupujem skuter 125 sa max 1000km 13/14 god
al se jos nemogu odlucit koji Jer se bas ne razumijem u skutere :embarrassed: Aprilia SR 125 , Gilera Runer 125 ST to sam gledao i probao vozit Gilera malo breze ide i malo je jaca .... Jel ima jos koji Model da mi preporucate i objasnite oko ova DVA modela razliku ili nesto trece da gledam i kupim?!
Skuter mislim vozit za posao max 20 km u jednom smjeru a ima i jedno 3 km uzbrdica da povuce mojih 85kg :mrgreen:
Ako nije tema uredu molim administratore da mi to onda prebacite u odgovarajucu temu
Hvala
GileraSTK:
Mislim da bi ti sr125 bio mnogo isplatljivi sto se tice odrzavanja jer je zrakom hladena masina znaci samo mijenjanje ulja redovno svakih 4-5 tisuca i naravno remen kugle klizace i stelanje ventila svakih 24 tisuce dok gilera je vec malo zahtjevnija zbog pumpe i rashladnog sistema...naravno gilera ide bolje jer je vodenjak...ako gledamo stoga stajalista a meni je osobno gilera puno ljepsa i uzeo bih nju.bilo kojo da uzmes neces se pokajat jer su to provjerene masine i uz odrzavanje nema straha minimalo 50 tkm voznje..
tronic:
uzmi radje runnera, jes da je vodeno ali brzi je, bolji je, ima vise snage a svakako i ljepsi je!
playaa:
pa nema sr-a sa 1000 km zadnjih 10 godina ;D
definitivno runner bi birao od svih 125-ica,ne kvari se,ne troši puno (4l kako god ga vozio),lijep je i dijelova imaš svugdje :hello:
GileraSTK:
Novi 4t sr ima sta ti lici na novog tajfuna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju