Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner Setup Mišljenje.
irumora:
Da ali ne kupujem ja Replicu nego Sport Pro Mk II koji ima jednu kariku pa bi mu mižda bio bolji C16. Nego ima li još ko komentirati koliko bi se ovo sve slagalo jedno sa drugim.
Sent from my HTC One using Tapatalk
zrakoplovac:
pa ovo na računu je carrera city... prava c16 definitivno nije za svaki dan...
c16 city je po meni zadnja stepenica auspuha za svakodnevnu vožnju, ima širok powerband (spram pravog c16) i malo je jači od r-a, taman za ovaj cilindar ako ga nećeš ubijat skroz...
pošto je jedna karika u pitanju zaboravi neku trajnost, pogotovo jer je ovo tvornički dosta nabrijan cilindar...
Grale:
Tak je, to je city 16, po meni odličan setup i ako se dobro uštela, trebalo bi bit ok za vozit.
Neznam zašto si stavio igličasti u kupovinu, kad dobiješ njega sa radilicom :icon_scratch:
Radije uzmi onda mf radilicu i taj igličasti, pa ćeš uštedit nekih 15-tak €.
I ležajeve probaj nać NTN Japan radije nego stavljat bugarske SKF.
plica-du_RunneR:
Da bolje bi ti bio city 16 na sport pro,i sto ima veze sto je jedna karika? moze on trajati dost dugo ako ga pazis i mazis zagrijavas,tocis kvalitetno ulje,smjesa nastelovana...i ide on,svrstava se u slabiji midrace mozda je cak i slabiji od replice,i ja mislim da nema prevelike razlike izmedu streetracea i sport pro osim sto je ovaj jedna karika :binkybaby:
@ irumora- dobar si setup slozio :icon_thumright:
Grale:
Sport pro mk2 je jači nego mk1 i to je već malo jače od slabijeg midrace-a i replike i streetrace-a.
A neznam odkud vam da je c16 idealan spuh za repliku?
On je idealan za DUE+ i malo jače cilindre.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju