Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner Setup Mišljenje.

(1/5) > >>

irumora:
Pozdrav, trenutačno imam Runnera 70 2007. godište sa cca 10000 km.
Na njemu se trenutačno nalaze
DR.Evo, MHR Replica auspuh, Dellorto 17,5 sa diznom 80.
Sada planiram preći na nešto malo jače pa sam nakon dosta čitanja sastavio setup do 1000€
Trebalo bi mi nešto za svakodnevnu vožnju, te da mu potrošnja ne ide preko 6,5-7,5 litara.
Još me samo zanima dugotrjanot ovog cilindra. Znam da će večina vas reći da je Replica u kombinaciji sa C16 najbolja ali htio bi nešto živahnije. Slobodno komentirajte.
Naravno ako neko ima nešto za dodati-izbaciti ili predložiti samo recite.

neos 123:
ja bi mozda umisto c16 stavia yasuni r ima je ljubo takvu kombinaciju na roxu i boli glava kako ide

irumora:
I ja sam razmisljao o yasuni r ali nekako mi c16 više odgovara pošto je napravljen za više okretaje što ovome cilindru paše jer ima 1 kariku. Nego mene brine koliko će trajati taj kit jer je napravljen za veće okretaje te koliko bi trošio s tim. Svi komentari su dobrodošli i pozitivni i negativni , jer ipak se radi o 1k € sto nije mala stvar za zajb*vati se

Sent from my HTC One using Tapatalk

tronic:
jes da ces sa c16 izvuc vise okretaja ali to onda bas i nije vise za gradsku voznju, iovako je upitna osim ako se bas ne nasteli kako treba

ljubo46:
ako stavis c16 to vise nije za normalnu vožnju a niti ti ta replica bude trajala..tj. budeš ju uništio i šteta svega..još pogotovo ako kupiš novu.. :angry7:
ako ti treba za normalnu vožnju a da traje 100god naravno ako i karburator savršeno naštelas onda definitivno yasuni r
ako hoces malo više iz nje izvlacit a da bude koliko toliko dobro onda uzmi yasuni c16 city..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju