Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner Setup Mišljenje.

<< < (3/5) > >>

irumora:
Ja ne racunam da cu preko 10000 km preci sa tim kitom. Ali može li mi neko okvirno reći dali su moja ocekivanja prevelika.
Još razmišljan dali mi je potreban duži prijenos s obzirom da se radi o 10000-11500 okretaja.

Sent from my HTC One using Tapatalk

zrakoplovac:

--- Citat: irumora - 02 Svibanj, 2014, 13:27:28 ---Ja ne racunam da cu preko 10000 km preci sa tim kitom. Ali može li mi neko okvirno reći dali su moja ocekivanja prevelika.
Još razmišljan dali mi je potreban duži prijenos s obzirom da se radi o 10000-11500 okretaja.

Sent from my HTC One using Tapatalk

--- Kraj citata ---
to bude izdržal  :)
bez dulje getribe to bi bil grijeh vozit  :icon_thumright:

Grale:
Dobro bi došao duži prijenos.

A trajnost ti niko nemre reć, ali alu-nikasil je cilindar, znači da bi mu trebala bit veća trajnost nego nekom gusu u istom rangu.

irumora:
E sad opet me neke stvari kopkaju pošto ću djelove kupovati po nešto od svake plaće vrijeme je da se naruče neke sitnice. Sada mi se nekako čini da bi na ovaj setup bolji bio 21mm karb, a u drugu ruku me nešto vuče na kupovinu Replike u kombinaciji sa yasuni R-om jer to bi bila kombinacija koja će trajati do mile volje, ali koliko bi ti bilo slabije od City 16 i Sport Pro MKII.

Josip:

--- Citat: irumora - 17 Svibanj, 2014, 21:04:12 ---E sad opet me neke stvari kopkaju pošto ću djelove kupovati po nešto od svake plaće vrijeme je da se naruče neke sitnice. Sada mi se nekako čini da bi na ovaj setup bolji bio 21mm karb, a u drugu ruku me nešto vuče na kupovinu Replike u kombinaciji sa yasuni R-om jer to bi bila kombinacija koja će trajati do mile volje, ali koliko bi ti bilo slabije od City 16 i Sport Pro MKII.

--- Kraj citata ---

ovo dvoje gore, netreba više od 19mm + airbox (preraden + red sponge)

ako je sve ostalo ok to bi trbalo ić ok i isto tako trajat  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju