Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner Setup Mišljenje.
dellacorona:
ja na kraju sezone kupujem sport mk2 s6 i imam vec sad na serijali yasuni R ... tako da cu na to ici ...
Ridi77:
ja imoh mk2 i city 16 najaci setup :) motor ide odlicno nikakav yasuni r ! s tim taj kit nece ic nikak slabije nego dr ev i yasuni r, sport pro mk2 voli okretaje ispod 10800 nemas kaj trazit, a yasuni r gotov vec na 10 500,
irumora:
City 16 ide sigurno u ovaj setup ali sada mi Italkit upada u oko i to Italkit Alu 70 . Htio bi neki midrace koji neče puno trošiti (Preko 7-8l) te da se ne vrti u neki bezkraj tipa S6 Racing. Najbolje bi mi pasalo nešto jače od MHR Replice out of box jer znam da je Replica super kit iz kojeg se da dosta izvuči ali neda mi se za*ebavati sa portanjem.
Pošto mi treba nešto za svakodnevnu vožnju, naravno ne ništa pretjerano nego za uživanciju nebi htio da ide preko 12000-13000 okretaja tako da se može po gradu voziti.
Italkit u kombinaciji sa R1200 daje dosta širok powerband cak od 10000-12500 s tim da bi onda City 16 bio preslab jer kod prave snage italkita njemu prestaje radno djelovanje.
Stvarno nisam više pametan od pustog čitanja i predomišljanja san se već pogubia. Ako ima ko kakav savijet samo neka kaže.
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Ridi77:
clan dancoo je imo italkit alu 70 i c16 city motor je iso odlicno, imas i video nadi si ga, mk2 ti je odlican i za svaki dan ce ti bit odlican a r12 000 uhh to nemas sanse da ce bit za svaki dan.. il italkit i c16 city ili mk2
irumora:
Ali još ne razumijem kako jedan Sport Pro MKII koji spada u sport (Mada je to upitno) može parirati jednome čistom midrace-u kao što je Itlkit Alu. Mada italkit u kombinaciji sa jačim auspuhom opere pod sa MKII.
Stavno nezanam što da na kraju kupim jer ipak se radi o kompletnom setupu koji će se po kitu i auspuhu složiti što i nije mali novac.
Još će na kraju pasti odabir na Replicu u kombinaciji sa City 16.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju