Općenito > Generalno o skuterima

I JA VOZIM OD DANAS RUNNERA

<< < (12/13) > >>

mrcina:
ma kakvo spajanje + i - .ako radi radi ako ne i ako je pod garancijom vrati nazad i traži novi.zbluda je i za ono da za pobudu akumulatora moram upaliti farove.
akumulator ima struje koliko ima i to je to ako upališ svjetla smanjiš si struju u akumulatoru i slabije pali. nemožeš ti iz 12 volti tražiti 20 volti ili iz akumulatora od 5 ampera tražiti 7 ampera.

Mr J:

--- Citat: mrcina - 03 Siječanj, 2007, 17:01:38 ---ma kakvo spajanje + i - .ako radi radi ako ne i ako je pod garancijom vrati nazad i traži novi.zbluda je i za ono da za pobudu akumulatora moram upaliti farove.
akumulator ima struje koliko ima i to je to ako upališ svjetla smanjiš si struju u akumulatoru i slabije pali. nemožeš ti iz 12 volti tražiti 20 volti ili iz akumulatora od 5 ampera tražiti 7 ampera.

--- Kraj citata ---

Nesto si zabrijao! Govorimo o akumulatoru koji je novi a ne radi, dakle potrebna mu je pobuda! A ne o nekom pojacavanju, smanjivanju struje...

Hrastinski:

--- Citat: roby 71 - 02 Siječanj, 2007, 19:13:09 ---kupio sam novu bateriju i učinio s njom sve što su mi rekli u trgovini

ali nemogu da ga upalim

stavio sam bateriju na ispravljač pa ću sutra probati

--- Kraj citata ---

vozi u dučan gdje si ga kupil i traži novoga !!!

mrcina:
mr j pobude akumulatora koji neradi a novi je nema svrhe pogotovo kod ovih danas novih.
kod onih prije možda ali ovi novi koji traju max 5 god pa ga baci nema svrhe.
ako neradi mijenjaj za novog nemoj se bakčati sa pobuđivanjem i nečim  s čime ga možeš skuriti.
kad ga skuriš nema garancije i sranje davaj još love.

Dino:
Posudi od frenda ispravan akomulator,spoji ga i upali scoot,zatim ga odspoji i stavi svoj novi dok ti scoot još radi.Napravi koji đir,ugasi scoot i pokušaj ga ponovno upalit s novim akomulatorom. :hehe:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju