Općenito > Generalno o skuterima
I JA VOZIM OD DANAS RUNNERA
Doomsday:
--- Citat: Mr J - 02 Siječanj, 2007, 21:07:10 ---
--- Citat: roby 71 - 02 Siječanj, 2007, 19:13:09 ---kupio sam novu bateriju i učinio s njom sve što su mi rekli u trgovini
ali nemogu da ga upalim
stavio sam bateriju na ispravljač pa ću sutra probati
--- Kraj citata ---
Nekada je potrebno "probuditi" akumulator! kratko spojis + i - (tako je barem na automobilskim akumulatorima)
--- Kraj citata ---
Pri tom je kratko opis spoja, i OBAVEZNO ODREDNICA VREMENA, tj. kratko, ispod 1 sekunde držati spojeno... :laughing7:
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 02 Siječanj, 2007, 21:12:49 ---
--- Citat: Mr J - 02 Siječanj, 2007, 21:07:10 ---
--- Citat: roby 71 - 02 Siječanj, 2007, 19:13:09 ---kupio sam novu bateriju i učinio s njom sve što su mi rekli u trgovini
ali nemogu da ga upalim
stavio sam bateriju na ispravljač pa ću sutra probati
--- Kraj citata ---
Nekada je potrebno "probuditi" akumulator! kratko spojis + i - (tako je barem na automobilskim akumulatorima)
--- Kraj citata ---
Pri tom je kratko opis spoja, i OBAVEZNO ODREDNICA VREMENA, tj. kratko, ispod 1 sekunde držati spojeno... :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ma samo da zaiskri...
Genesis051:
Jednom sam radio za talijana koji je želio obnavljati (staviti ih puniti) reklamirane baterije (one koje su mu vratili da nemaju struje)... Pa sam, navedene, ja kratko spojio... :laughing7: ali ne samo na trenutak... :toothy3: napravile bi iskru i riknule, konačno i definitivno... :frajer:
Mr J:
--- Citat: Genesis051 - 03 Siječanj, 2007, 00:50:28 ---Jednom sam radio za talijana koji je želio obnavljati (staviti ih puniti) reklamirane baterije (one koje su mu vratili da nemaju struje)... Pa sam, navedene, ja kratko spojio... :laughing7: ali ne samo na trenutak... :toothy3: napravile bi iskru i riknule, konačno i definitivno... :frajer:
--- Kraj citata ---
Otisli smo daleko od teme ali pouzdano znam iz prve ruke da se ponekad treba kratko spojiti akumulator da ga se pobudi (iskljucivo kod novih akumulatora)
StreetRunner:
--- Citat: Mr J - 03 Siječanj, 2007, 13:03:58 ---
--- Citat: Genesis051 - 03 Siječanj, 2007, 00:50:28 ---Jednom sam radio za talijana koji je želio obnavljati (staviti ih puniti) reklamirane baterije (one koje su mu vratili da nemaju struje)... Pa sam, navedene, ja kratko spojio... :laughing7: ali ne samo na trenutak... :toothy3: napravile bi iskru i riknule, konačno i definitivno... :frajer:
--- Kraj citata ---
Otisli smo daleko od teme ali pouzdano znam iz prve ruke da se ponekad treba kratko spojiti akumulator da ga se pobudi (iskljucivo kod novih akumulatora)
--- Kraj citata ---
Ma nismo otišli nigdi daleko ovo su savjeti za one koji neznaju to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju