Općenito > Generalno o skuterima
I JA VOZIM OD DANAS RUNNERA
roby 71:
evo da se pohvalim od danas i ja sam ponosni vlasnik runera iz 2001 god :headbang:
ima 15000 km i po prvim utiscima to je to :notworthy:
sad me interesuje ko ima upute o runneru sa svim podacima jer nisam ništa dobio uz njega :hello:
po satu navuče oko 85 :glasses9:
kad treba mijenjat remen ? ???
Hrastinski:
--- Citat: roby 71 - 07 Prosinac, 2006, 20:36:26 ---evo da se pohvalim od danas i ja sam ponosni vlasnik runera iz 2001 god :headbang:
sad me interesuje ko ima upute o runneru sa svim podacima jer nisam ništa dobio uz njega :hello:
--- Kraj citata ---
tako treba
Mr J:
--- Citat: roby 71 - 07 Prosinac, 2006, 20:36:26 ---evo da se pohvalim od danas i ja sam ponosni vlasnik runera iz 2001 god :headbang:
--- Kraj citata ---
Mijenjati ako nije mijenjano :
MOTOR:
karike na klipu... (2 kom)
pobrusiti (skinuti garez) na glavi klipa i na poklopcu cilindra
lezajeve na radilici
ulje u prijenosu (tamo gdje su zupcanici)
zamijeniti svjecicu
PRIJENOS:
Rolice (ukoliko nisu okrugle)
Opruge na kvacilu (ukoliko krece na niskim okretajima i sporo krene pa onda nakon 1 sekunde ubrza)
Centralnu oprugu na kvacilu (ukoliko je slaba elasticnost skutera)
Remen
OSTALO:
Ocistiti karburator
Ocistiti filter zraka
Promijeniti uljni filter (ukoliko ga ima)
Promijeniti filter benzina (ukoliko ga ima)
Pogledati kocione plocice i zamijeniti po potrebi
To je trenutno to... Jos pogledati ostale dijelove na skuteru te ih po potrebi zamijeniti...
Predlozio bih ti sada preko zime totalno rastaviti skuter i vidjeti ama bas sve u kakvom je stanju, nosace masine, sve pokretne dijelove prekontrolirati...
:icon_thumright:
Genesis051:
Mr. J !... Dečko je kupio skuter da ga vozi a ne da uči za mehaničara !!! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Ma, šalim se...
Robi, sretno u vožnji i ...ovo što ti je on napisao, to ti je k'o biblija..
Ako se toga držiš, imaš nade doći kamo si krenuo (i vratiti se doma), a da te "stroj" ne napusti po putu...
Genesis051:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?board=14.0
Zaviri na ovu adresu za tehničke (mehaničke) stvari oko skutera...
Zaviri u sve što ti se da čitat (a i ono što ti se ne da), ako ti može pomoći da u prometu sačuvaš živu glavu...
I da se dugoročno možeš voziti (o zaštitnoj opremi za sebe - protiv hladnoće i protiv ozljeda/padova)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju