Općenito > Propisi
Motor 50 kubika PAPIROLOGIJA
marinjo:
nebudeš dobio, bolje za novčani fond ;D
ivanm:
najprije su prošle godine na sva vrata trubili kak budu došle nove tablice i prometne i sve i tad je bila gužva za nove osobne, ja sam neki dan bio podić osobnu u petrinjsku, predao papire 10 dana prije i to bez ikakvog dokumenta, samo uplatiš 50kn, dođeš s uplatnicom na šalter, bilo je 3 ljudi prije mene, otisak prsta, potpis, stara osobna, ostaviš br moba, za 10 dana došla sms poruka da je osobna gotovo, podigo ju za 3 minute..
tak da sad sve ostavljam za zadnji čas.. uvijek bude najbrže gotovo.. sjećam se kad su penzići prošlo ljeto stajali cijeli dan u koloni za kaj? da dobe novu osobnu iako im stara vrijedi?
tak da ovaj put pohala mupu na pojednostavnjenim postupcima a ne kad smo morali donosit cijelu papirologiju, domovnicu, osobnu, popunjavat formulare, lijepit biljege i kojekakve gluposti.. :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 01 Svibanj, 2014, 11:18:33 ---najprije su prošle godine na sva vrata trubili kak budu došle nove tablice i prometne i sve i tad je bila gužva za nove osobne, ja sam neki dan bio podić osobnu u petrinjsku, predao papire 10 dana prije i to bez ikakvog dokumenta, samo uplatiš 50kn, dođeš s uplatnicom na šalter, bilo je 3 ljudi prije mene, otisak prsta, potpis, stara osobna, ostaviš br moba, za 10 dana došla sms poruka da je osobna gotovo, podigo ju za 3 minute..
tak da sad sve ostavljam za zadnji čas.. uvijek bude najbrže gotovo.. sjećam se kad su penzići prošlo ljeto stajali cijeli dan u koloni za kaj? da dobe novu osobnu iako im stara vrijedi?
--- Kraj citata ---
Ja sam imao srecu da sam mijenjao osobnu (promjena prebivallista) par dana prije nego su pocele te guzve. Bio jedini na salteru i gotov odma. Kad sam podizao, u Petrinjskoj su stavili stolice u cijelu dvoranu - ko u kinu, sve stolice zauzete, a red skroz na cestu do zelenog vala (skoro).
Probio se nekako do saltera gdje se preuzimaju osobne i bio jedini na njemu i gotov za minutu.
Dobio staru osobnu - meni dobra ;D
Grale:
Jbg da si i ti penzic požurili bi se za novu osobnu, ko zna dal budeš docekal istek stare ;D
robiii:
bez knjizice nekupuj jer znam 100% da ga neces da registriras,osim ako nekaj nezmuljas,kao sto se sve kod nas moze.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju