Općenito > Propisi

Motor 50 kubika PAPIROLOGIJA

(1/4) > >>

barjunkie:
Ekipa bok ! Molim pomoc oko papirologije za motor od 50 kubika koji kupujem , vlasnik mi kaze da nije siguran dali ima knjizicu vozila ali da ionako nije to bitnk jer zbog EU je to vise ne vazeci dokument . Interesira me dali je to tako ili ne , posto mi gospoda iz Mup-a ne odgovara .Prilikom kupnje prijenosa kaj mi sve treba na kaj da obratim pozornost i dali se placa porez kad prenosim na sebe , i koliko ak se placa .. Rega vredi do 7 mj tak da ga se navodno ne treba odjavljivat .. Hvala !

JogFromYamaha:
da bi prepisao vozilo na sebe vozilo se mora odjaviti
odnosno prvo mora ici k biljezniku da se rjesi kupoprodajni onda ides na policiju s vlasnikom da odjavi vozilo kaj znaci da mora knjizice donjeti na policiju di ih oni ponistavaju i s ponistenim knjizicama i kupoprodajnim mozes vaditi nove na svoje ime
ako nema papira jer ih je izgubio neka prijavi gubitak i nek se izdaju nove bez papira ne kupuj

barjunkie:
Znaci njegova teorija : Odemo biljezniku tam rijesimo ugovor ja ti dam prometnu i ti stim dvoje odes na muriju prenjet motor na sebe , jer kao to tak moze posto rega vrijedi , PADA U VODU ? A ovo za porez neznas ?

marinjo:
mora vlasnik vratiti staru knjižicu vozila, da se poništi a onda se izdaje nova prometna EU a knjižicu više ne dobivaš, ako ju je izgubio mora prijaviti gubitak jer mislim da neće moči odjaviti motor bez nje.
a ako je našao knjižicu onda i ti možeš bez njega odjaviti vozilo samo predočiš kupoprodajni ugovor.

robert:
bez knjižice ga stjeraj tamo odakle je izašao.
uvalit ćeš se u sranja kroz koja sam  ja prošao jer sam kupio vozilo a nisam dobio knjižicu.
mislim, da se to riješiti ali košta vremena i novca!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju