Općenito > Propisi

Motor 50 kubika PAPIROLOGIJA

<< < (3/4) > >>

tibor21:

--- Citat: robert - 29 Travanj, 2014, 18:47:29 ---bez knjižice ga stjeraj tamo odakle je izašao.
uvalit ćeš se u sranja kroz koja sam  ja prošao jer sam kupio vozilo a nisam dobio knjižicu.
mislim, da se to riješiti ali košta vremena i novca!

--- Kraj citata ---

isto tako sam ja prošao i zbog toga mi je skut stajao mjesec dana pred zgradom jer vlasnik prije mene nije odjevio skuter . a ja sam imao hrpu papirologije od policije do trgovine gdije sam ga kupio . i to me koštalo dodatnih 150 kn i 2 dana ćekanja . Mani se motora bez ćistih papira to ti je samo problem iz iskustva se ući  :icon_thumright:

ivanm:
imam regu 1.7. znači sad na toj regi uzimaju ovu prometnu i  knjižicu vozila i izdaju eu prometnu ak sam dobro skužio :dontknow:

JogFromYamaha:
tak dugo ti potvrduju knjizicu dok ona nije puna dok se napuni dobis noviju
ja sam iso s autom na regu i nisam nikakve nove knjizice dobio samo ti postambilja

marinjo:

--- Citat: JogFromYamaha - 01 Svibanj, 2014, 09:31:50 ---tak dugo ti potvrduju knjizicu dok ona nije puna dok se napuni dobis noviju
ja sam iso s autom na regu i nisam nikakve nove knjizice dobio samo ti postambilja

--- Kraj citata ---
tako je, kada poštambilja svih 8 rubrika dobije se nova EU prometna, a knjižica se uzima  :icon_thumright:

ivanm:
ja imam još 3 slobodna mjesta u prometnoj.. znači ne budem dobio novu, to je ok, manje troškova za početak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju