Pozdrav ekipa, problem sa skuterom je rijesen u potpunosti, sto se generalne tice. Motor radi ko zingerica
Posto san ocistia cili cilindar, sa strane di cirkulira voda, ostruga sam neko brtvilo koje je sprijecavalo vodu da ne izlazi iz cilindra, i na tom mistu mi sad izlazi voda vanka. To je doticni majstor prije mene vidia da je cilindar naciknut, i nije tia govorit nego ga je samo necim zamaza. Skinem glavu i cilindar i odnesem u 256 varioca i tokara. pukotina je duzine 4 mm i nema sanse! Svi mudrijaju pari da se brodski motor radi! Dosa u Salona-var, ka neka specijalna tvornica za zavarivanje i pitam jel mogu zavarit. Kad ovi se uzasra ka debil, da to ttiba ispitat, da triba cekat 10 dana i da ce to doci puno za naplatit. Majko mila kojih debila u ovom Splitu ima, pa ovi nije normalno. Svaki tokar meni ide objasnjavat kakvi je to materijal, kako je supljikav i te ludosti, a ja sam to prosa na faksu, od tehnickih materijala do mehanike materijala, pa tako i gize i postupka zavarivanja, i unutarnjih naprezanja, zaostalih naprezanja... boze sacuvaj! Zato nam i propada drzava, jet imamo vise mudrijasa i seronja nego radnika! Sto se servisa tice, izbjegavajte Split u sirokom luku!