Tehnički kutak > Tuning skutera
Jel mora tako biti?
aprilija top:
meni su u vukalu naplatili balansiranje zadnje felge na sr-u zadnja minarelli 1 a sljedeci put kad sm iso montirat drugu gumu isto zadnju su mi rekli da nemogu balansirati zadnju gumu tak da neznam ko tu laze al bitno da su mi to naplatili prije 6mj znam po tome jel imam sve racune
fic:
uglavnom se to događa kod poznatijih vulkanizera koji su takoreci umisljeni i sam nabrzaka stave to i sje*** cijelu felgu! Tako iz iskustva stari kupio 4 gime i felge kod Furlana, plati felge pun k**** jel je platio original za audi i onda frajer kada je stavljao gume na felge ko s nekakvim pajserom koji nije bilo oblozen gumom (ostali su bili) stavlja gore. Kada je zavrsio sva 4 kotaca stari pogleda i sam mu je rekao pozovite mi sefa, sef dosao i ispricao se valjda 10 puta i dao mu iste te gume i felge opet i onda su namontirli savrsneno! I nakon ovog iskustva moje je misljenje da ce se vise potruditi neki manji koji nije tako poznat vulkanizer jel je njemu u interesu da dobi sto vise musterija, a ovi razvikani sam nes nabrzaka sloze!
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 22 Kolovoz, 2008, 15:37:20 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 22 Kolovoz, 2008, 15:31:06 ---
--- Citat: neer - 22 Kolovoz, 2008, 15:24:47 ---a jbg fraeru sta malo su pogrebali nista strasno jbt sta ste picajzle :laughing7:
--- Kraj citata ---
bas j#bote, malo crnog spreja i nes ni primjetit...
--- Kraj citata ---
Vec sam se pomirio sa tim, ne patim zbog toga, ali ne volim kad se fusari.
--- Kraj citata ---
Ja gledam to s ove strane: Ak neznaš zamijenit - nemoj! Al ak sjebeš - popravi!
Ljudi su đubre i vjeruj mi da taj isti taj čovek dojde kod tebe po neku uslugu i da ti tak neš sje*** gledal bi ti svaku sitnicu i nebi popustil ko ti.
Zato nebudi predobar :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju