Tehnički kutak > Tuning skutera
Jel mora tako biti?
stark1:
pa naravno da bi mi smetalo...nisam skuter dobio na lutriji...jbt
Aleksandar:
ista stvar i kod mene i na autu i na skuteru
ljepo došo s autom u njihovu radionu i kupio 4 gume nove kod njih i dao auto da ih zamjene. ok ,ostavim ga na dizalici i vele da dodem za 20 min . dodem nazad vidim gume gore nove.kad ono felga predna ljeva i zadnja ljeva ko da štakor izgrizo rub na jednom mjestu :angry9: :angry9: mogo sam ih ubit tad
neki idiot balavi ak je opce punoljetan-reko da je on mjenjao na mom al da su felge takve bile prije zamjene :-X
a nema 2 tj unatrag da sam uzo nove felge.-svaka 250 € :sad1:
al eto ,gazda vidio sta je "majstor" usrao i ponudio kako i slowrideru popravak na njihov trošak. popravili su donekle al tragovi su ljepo ostali tak da..daleko od trenutka kad sam im ga dovezao :sad1:
zadnja felga s vxrom- sta su njoj radili majko mila
pajserom skidali gumu tak da mi ej ostao ljepi trag na rubu felge :binkybaby:
šteta sta sam picajlza na male stvari pa pizdim na to al svejedno hebemu nemreju se tak ponašat
Micky_Slick:
Tako sam i ja svoj skuter vodio na zamjenu zadnje zracnice (ciak ima zracninu,nije tubeless :laughing7:),
odvedem skuter na zamjenu,
kaze mi momak da dodjem za sat jer je bila guzva u radioni.Dodjem ja za sat,guma valja,ali felga cijelom duzinom izgrebana :angry9:,
Nisan htio raditi probleme oko toga.. :angry5: i pitam koliko sam duzan,on meni 120 kn.. WTF???
Ja njemu da mi izbaci racun da ja vidim di je tih 120 kn otislo,on da nema racun....natezali se 10 min i krenem ja kad ono...pukla zadnja kocnica... :angry9: :angry9:
kad su skidali felgu i to su shebali....(one federcice)
Onda im je moj stari dosao sljedeci dan sa inspekcijom (zna neke glave tamo) i popusio je dobru kaznu....a po racunu mi je trebao naplatiti 60 kn...
Inace,vulkanizer se zove ŠAKIĆ,tako ako je neko iz Splita i zeli mijenjati gume ili slicno,nek ovu vulkanizeriju izbjegavaju u ŠIROKOM luku...
n0n4m3:
e micky_slick ... neces tu vise nikad otic .. bia sam i ja jedanput i nikad vise ... vise naplati montiranje guma nego sto ona dode u drugom ducanu .. a tek cijene ... duplo vece nego kod ostalih i nezna on za racun ...
ratz_hell:
di je taj sakic ?.....da ga zaobidjem u sirokom luku..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju