Tehnički kutak > Tuning skutera
Jel mora tako biti?
SlowRider:
Danas odnesao prednji kotac da mi skinu gumu i namontiraju novu. Mislio sam da cu bolje proci jer ce kod tog poznatog vulkanizera biti manja guzva ali sam se prevario. Nisam bas dugo cekao, ali izgrebao mi lik malo felgu i to me jako iritira, ali dobro. :redface: Kad sam vidio felgu i isao platiti, pitao sam jel moraju felge biti izgrebane da bi se obavila montaza jedne gume uz prethodnu demontazu stare gume.
Uglavnom, neki pocetnik ili koji k je to radio i mislim da je dosao iz slasticarnice raditi posao vulkanizera. Nisu mi nista uzeli za posao i ispricali se te mi ponudili da sredim felgu te ce pokriti trosak. Odbio sam velikodusnu ponudu jer mi se neda zaj sa tim. Iako imam sljedeci put besplatnu montazu nema sanse da cu opet doci.
i nisam znao da disk treba podmazati :icon_scratch:
Na kraju mi je otisao blatobran jer je vec bio jedan nosac pri kraju, ali konacni dojam je popravila nova guma ME7 :headbang:
Shiltac:
pa ko ti je ovo utuvio? i još tako sj#bo felgu?
SlowRider:
--- Citat: Shiltac - 22 Kolovoz, 2008, 15:12:28 ---pa ko ti je ovo utuvio? i još tako sj#bo felgu?
--- Kraj citata ---
Ma nebi htio reci o kome je rijec jer su se kasnije ponasali prema meni korektno, ali vjerujem da ima onih koji su kod njih montirali gume i takvu ne profesionalnost nisam ocekivao. Ovu gumu je montirao neki pocetnik valjda, nek se praksa na gumi od ficeka... neznam kako je prosao ovaj sa zx10r-om al jbg...
Shiltac:
pa to si im trebo reć! nemreju tak!
SlowRider:
--- Citat: Shiltac - 22 Kolovoz, 2008, 15:19:29 ---pa to si im trebo reć! nemreju tak!
--- Kraj citata ---
Nedavno sam montirao 2 kotaca na vxr-u i decki u Vulkalu su super obavili posao, samo sam dugo cekao... ovdje sam ostavio felgu i bilo je malo reda pa sam otisao obaviti neke stvari...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju