Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ma najbolje da prodas to smece od skutera meni i kupis si novog keewaya ili meni najdrazeg quingqija i "miran si"
Citat: SlowRider - 22 Kolovoz, 2008, 02:37:50Ma najbolje da prodas to smece od skutera meni i kupis si novog keewaya ili meni najdrazeg quingqija i "miran si"đa zakaj bi ti kupil to smece?
ja bi isto bil komunalac kad bi mi ljudi davali aeroxe....
Tak je.Rjesi se te kante od aeroxa i uzmi si ping ponga pa kod njega se neces previse zabrinjavat jel kod njega sve cvili ,struze i lupa pa se naviknes jel znas da nemres tu nis napravit
Citat: SlowRider - 22 Kolovoz, 2008, 02:37:50Ma najbolje da prodas to smece od skutera meni i kupis si novog keewaya ili meni najdrazeg quingqija i "miran si"evo mjenjamo se kljuc za kljuc ja tebi svojeg ti meni svojeg ali moj ide bez gianellia a tvoj sa svime kaj ima gore i jos mi moras dat cca 1500-2000 kn...kaj velis,primamljivo...
Citat: 2TDottore - 22 Kolovoz, 2008, 08:24:33Tak je.Rjesi se te kante od aeroxa i uzmi si ping ponga pa kod njega se neces previse zabrinjavat jel kod njega sve cvili ,struze i lupa pa se naviknes jel znas da nemres tu nis napravitti medicinska sestro,vozi svojk ombajn po dvorištu i moli starog da ne zacvika