Tehnički kutak > Garaža

Aprila Area 51 city replica

<< < (18/82) > >>

Pupo:

--- Citat: doritos - 14 Prosinac, 2010, 15:01:18 ---al ga filozofirate bogati...skines disk, kupis isti takav i ciaos :dontknow:

--- Kraj citata ---

jel ti kazem da necu isti, vec braking

doritos:
pa narucis sa sipa ili koje vec stranice od deckiju i nema zajeba, pise ti sve na kaj pase disk braking

Pupo:
Nisam već dugo ništa stavio, pa da malo osvježim. Uzeo sam gumu novu, već pred kraj sezone. Michelin Power Pure SC

Uzimo sam još neki guma pa je ova bila po sporckoj cijeni, pa reko zašto ne. Budem stavio još koju sliku kad dođem kući  :icon_thumright:  Što reći nego da je guma bomba, sam ipak malo preskupa i sumnjam da bih je kupio da nije bilo popusta.

ivan94:

--- Citat: Pupo - 18 Siječanj, 2013, 01:51:09 ---Nisam već dugo ništa stavio, pa da malo osvježim. Uzeo sam gumu novu, već pred kraj sezone. Michelin Power Pure SC

Uzimo sam još neki guma pa je ova bila po sporckoj cijeni, pa reko zašto ne. Budem stavio još koju sliku kad dođem kući  :icon_thumright:  Što reći nego da je guma bomba, sam ipak malo preskupa i sumnjam da bih je kupio da nije bilo popusta.

--- Kraj citata ---

aj mi molimte reci kolko si ju platil ??? ja sam istu kupio ljetos a amiju i platil ju ko suho zlato, al dobro nadam se da je dobra i da ce super drzat na cesti...

Pupo:
Redovna cijena je 350kn čini mi se, no kak sam napisao, ja sam je dobio dosta ispod cijene jer sam uzimao jos guma za vozila.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju