Tehnički kutak > Garaža
Aprila Area 51 city replica
Pupo:
--- Citat: igor.sb - 14 Prosinac, 2010, 14:00:58 ---po aprilinom katalogu oba diska su s 8mm rupama
pa ti vidi sta ces traziti
e sad zasto u katalogu ne pise kod i nema oznaka za prednji disk ne znam, al pise da su sarafi 8x30
os bit siguran, skini oba diska pa ih usporedu, ako di i moze biti razlika to je u izgledu oko sarafa di se disk nasloni na felgu, mozda je tu nest drugacije, iako sumnjam
--- Kraj citata ---
A to mi je krajnja solucija da skidam obadva dolje, al vjerojatno ću morati da budem 100% siguran. Moram priznat da nisam skidao disk dolje nikad, pa me zanima, jel ima neki pin il nešto na čega disk na(u)legne kad se stegne il nema? Ako nema, onda su mi bitni samo šarafi koji su, a ako su isti, riješen problem :)
igor.sb:
nema nist, samo ga maknes
Pupo:
--- Citat: igor.sb - 14 Prosinac, 2010, 14:22:09 ---nema nist, samo ga maknes
--- Kraj citata ---
A onda u biti nema problema, ako su šarafi isti samo ga pritegnem. Jer sam mislio da ima možda di su šarafi ko konuse il nešto slično na felgi na čega mora naleći disk, pa ga se onda pritegne šarafima na to. Ako je sve ravna površina, bitno mi je samo da šarafi mogu proći kroz disk :)
igor.sb:
nalegne disk na felgu i po ''boku'' diska na ove ''izbocine'' dodiruje (zaokruzeno)
doritos:
al ga filozofirate bogati...skines disk, kupis isti takav i ciaos :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju