Tehnički kutak > Garaža
Aprila Area 51 city replica
ivan94:
aha... ja sam platil 430 kn jer sam ju narucil i dosla je kao neki najnoviji model , nez neke spike , sjela mi je placa bil sam pri lovi pa sam rekal uzet cu tu i gotovo... i presal sam kojih 100 kilometri sa njom i super drzi u zavojima po gradu i tak...
Pupo:
Nisam dugo ništa napisao, a bome se nisam ni vozio. Napravio sam možda 20km, čak sam i skuter na regu odvezao kombijem :icon_biggrin:
Nego, preselio sam se u Zg(manje bitno) i konačno imam gdje spremit skuter (više bitno) i planiram si dovest skuter da mogu na posao prek ljeta il prek zime ak je ko ova :D E sad, po što je skuter uboga serijala osim topove radilice i multivara :toothy3: ja bi to malo napakovo, odnosno čak bi stavio samo 70ccm, da me lakše vuče uzbrdo. Jel moguće to izvuć a da nastavim koristit mješalicu od ulja? Sve znam, al bi htio zadržat tu komociju.
Ima ko kakve ideje o setupu, šta bi mogao gore stavit?
E da, jbt, imam i Gianelli GO al brijem da je to serijala.
RunnerSukosan:
Uzmes Dr.evo, polini ili malossi sport ovisi sta je jeftinije. Karb 17.5, mjesalicu mozes zadrzat.
edelinski4:
Mješalicu od ulja naravno da možeš isto koristiti jer i nju možeš podesiti koliko želiš ulja da ti tiska....
Što se tiće setupa možeš i 50ccm napraviti da te vuče uzbrdo bez problema sa dobrim prijenosom ak hoces 70ccm mozes dr evo dobar je...
Tomi_ZG:
Koja godina,boja,kilometri?
Daj slike,nikad neću prežalit taj skuter,dan danas ima savršen dizajn i meni najljepša 50ka ikad napravljena,a star je skoro 20 godina(jedini promašaj su retrovizori,zadnji blatobran i plastika preko dekla)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju