Tehnički kutak > Garaža

Aprila Area 51 city replica

<< < (16/82) > >>

Pupo:

--- Citat: igor.sb - 14 Prosinac, 2010, 13:15:59 ---j#bo te DIJEL, DIO se kaze

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,43486.0.html

u prijevodu, nemaju pojma sto imaju, nit da su im oglasi na njuskalu, il se prave mutavi
pa ima braking svoj katalog, sta ce ti aprilin, da usporedis jel isti 190mm kod kod ostalih aprilia skutera

--- Kraj citata ---

Dobro pa se diskovi nerazlikuju samo po opsegu :P Stvar je što u braking katalogu piše da može samo nazad ići :( odnosno kad sam gledao na sipu, ima 2 diska za areu:

Brake disc RMS
Ø 190/58/10mm,
3-hole/flat head

i

Brake disc RMS rear ,
Ø 190/58/8mm,
3-hole/flat head

--- Citat: doritos - 14 Prosinac, 2010, 13:17:25 ---DIJEL je, ne kuzis Igor.sb????

--- Kraj citata ---

Mogao si nabrzinu skinut diskove i vidjet koja je razlika xD

doritos:
ako terbas diskove za svoju kantu ( :toothy12:)  otidjem ti tamo u bibi karting i dog za cijenu i poslikam ti i nemas frke :)

igor.sb:

--- Citat: Pupo - 14 Prosinac, 2010, 13:25:47 ---Dobro pa se diskovi nerazlikuju samo po opsegu :P Stvar je što u braking katalogu piše da može samo nazad ići :( odnosno kad sam gledao na sipu, ima 2 diska za areu:

Brake disc RMS
Ø 190/58/10mm,
3-hole/flat head

i

Brake disc RMS rear ,
Ø 190/58/8mm,
3-hole/flat head

Mogao si nabrzinu skinut diskove i vidjet koja je razlika xD

--- Kraj citata ---

znam da te pati to jel 10rupa il 8, 10 je kao na roxu i ljepsi je disk nego onaj s rupom 8mm kao na sru

edit
oba diska su kao na sru s rupama 8mm

Pupo:

--- Citat: igor.sb - 14 Prosinac, 2010, 13:36:07 ---znam da te pati to jel 10rupa il 8, 10 je kao na roxu i ljepsi je disk nego onaj s rupom 8mm kao na sru

edit
oba diska su kao na sru s rupama 8mm

--- Kraj citata ---

U biti znači za naprijed tražim disk od roxa sa 10mm rupom? il ne?

--- Citat: doritos - 14 Prosinac, 2010, 13:35:11 ---ako terbas diskove za svoju kantu ( :toothy12:)  otidjem ti tamo u bibi karting i dog za cijenu i poslikam ti i nemas frke :)

--- Kraj citata ---

Pa ako imaju neke vawe, dogovorit ćemo se :)

igor.sb:
po aprilinom katalogu oba diska su s 8mm rupama

pa ti vidi sta ces traziti

e sad zasto u katalogu ne pise kod i nema oznaka za prednji disk ne znam, al pise da su sarafi 8x30

os bit siguran, skini oba diska pa ih usporedu, ako di i moze biti razlika to je u izgledu oko sarafa di se disk nasloni na felgu, mozda je tu nest drugacije, iako sumnjam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju