Koja godina,boja,kilometri?
Daj slike,nikad neću prežalit taj skuter,dan danas ima savršen dizajn i meni najljepša 50ka ikad napravljena,a star je skoro 20 godina(jedini promašaj su retrovizori,zadnji blatobran i plastika preko dekla)
Nestale su sve slike iz teme
2001.g. al je kupljena nova u dućanu 2003. Ima oko 17tkm, zadnjih par godina se vozam jako malo jer nisam doma, no nadam se da će se to ove godine promjenit.
Na jedno 12tkm mi je zaribala radilica, i to samo ona, cilindar je u mint stanju bio kad smo otvorili. Zamjenjena je radilica za Topovu.
Onda sam stavio Multivar dok sam mjenjao remen, bila je neka jefta a imao sam planove da ju nabuđim.
I onda sam imao zajeb
I tu je bila prilika da se promjeni boja:
Slike su dosta stare, al tak i danas izgleda uz koju ogrebotinicu više. Ono što moram prvo napravit, sic mi je propo, moram ga tapecirat. I onda malo nabuđit
Mješalicu od ulja naravno da možeš isto koristiti jer i nju možeš podesiti koliko želiš ulja da ti tiska....
Što se tiće setupa možeš i 50ccm napraviti da te vuče uzbrdo bez problema sa dobrim prijenosom ak hoces 70ccm mozes dr evo dobar je...
Nemam pojma, vjerujem da se može, sam bi to trebao netko pregledat, presložit i eventualno još uzet što treba. Htio sam prije kombu neku trofija, 17,5 i neki Gianelli, al onda se svašta nešto izdogađalo pa sam prestao vozit. Sad si razmišljam da pošto neradim neznam koliko kilometara, da uzmem neki Al kit zbog boljeg hlađenja pošto Area ima nešto specifičnije hlađenje tj. manji kapacitet za hlađenje.