Tehnički kutak > Garaža

Aprila Area 51 city replica

<< < (15/82) > >>

jole098:
Evo ja ih kontaktirao još u petak za jedan dijel od sr-a i on mi javi tek danas s odgovorom nemam to što je vec četvrti ogovor za koji god dijel da tražim...

Pupo:

--- Citat: doritos - 14 Prosinac, 2010, 13:01:57 ---Ako trebas disk za areu51 , zovi bibi kart, imaju ih oni kolko os original aprilia a ne rms diskove :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Da sam htio original disk ošao bih u trgovinu, htio bih nabacit neki brakingov pa se raspitujem da nebi krivi naručio, odn nešt što nemogu stavit na skuter  :angry7:

doritos:
Ako oces braking, maloosii i to onda kad narucujes pogledaj da pase na f15,f12,sr minarelli, benelli 491...nemres fulati.

jbg oni su mi odma tu kod mene Bibi kart tako da sve sta sam trebao odem i uzmem :laughing7:

igor.sb:

--- Citat: jole098 - 14 Prosinac, 2010, 13:11:23 ---Evo ja ih kontaktirao još u petak za jedan dijel od sr-a i on mi javi tek danas s odgovorom nemam to što je vec četvrti ogovor za koji god dijel da tražim...

--- Kraj citata ---

j#bo te DIJEL, DIO se kaze

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,43486.0.html

u prijevodu, nemaju pojma sto imaju, nit da su im oglasi na njuskalu, il se prave mutavi

--- Citat: Pupo - 14 Prosinac, 2010, 13:12:53 ---
Da sam htio original disk ošao bih u trgovinu, htio bih nabacit neki brakingov pa se raspitujem da nebi krivi naručio, odn nešt što nemogu stavit na skuter  :angry7:

--- Kraj citata ---
pa ima braking svoj katalog, sta ce ti aprilin, da usporedis jel isti 190mm kod kod ostalih aprilia skutera

doritos:

--- Citat: igor.sb - 14 Prosinac, 2010, 13:15:59 ---j#bo te DIJEL, DIO se kaze

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,43486.0.html

u prevodu, nemaju pojma sto imaju, nit da su im oglasi na njuskalu, il se prave mutavi
pa ima braking svoj katalog, sta ce ti aprilin, da usporedis jel isti 190mm kod kod ostalih aprilia skutera

--- Kraj citata ---

DIJEL je, ne kuzis Igor.sb????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju