Tehnički kutak > Garaža
Aprila Area 51 city replica
tdj595:
Na airbox cijev 21mm unutarnja mjera, i ja bi krenuo s diznom 88-90 ako imas. Ler 45 je ok ako nije kineska, igla 2. Zub, klipic 40
Ovako sam ja, ova cijev od ves masine je taman 20.9mm, i ima ovaj gumeni dio, tako da ju odrezes da se ta guma nasloni negdje i onda nema vibracija i slicno. I obojao je u crno
Sad sam prosirio rupu na 23mm posto je 21 karb, ali tebi ce za 19 bit taman
Btw. Za ovaj piaggio airbox ova cijev se moze samo ustekat i dihta i fino zagrize, ne treba lijepit nista
dario007:
Samo to od slika,e razocarao si me...
Po postavkama karba bi rekao da imas onaj sa AN atomizerom.Ako ces usisnu rupu 21mm,onda komotno krenes sa 85 diznom,iako za svaku sigurnost kreni sa 90 diznom.
Igla w9 na 1.zub,to tako postavi i ne diraj,u svakoj drugoj kombi sa odgovarajucom diznom ce ti trokirati.
tdj595:
Tako je pardon ako je an atomizer onda nema smisla dizat iglu na 2. Zub ko i na onim ID karbovima...
dario007:
--- Citat: tdj595 - 24 Travanj, 2019, 21:55:07 ---Na airbox cijev 21mm unutarnja mjera, i ja bi krenuo s diznom 88-90 ako imas. Ler 45 je ok ako nije kineska, igla 2. Zub, klipic 40
Ovako sam ja, ova cijev od ves masine je taman 20.9mm, i ima ovaj gumeni dio, tako da ju odrezes da se ta guma nasloni negdje i onda nema vibracija i slicno. I obojao je u crno
Sad sam prosirio rupu na 23mm posto je 21 karb, ali tebi ce za 19 bit taman
Btw. Za ovaj piaggio airbox ova cijev se moze samo ustekat i dihta i fino zagrize, ne treba lijepit nista
--- Kraj citata ---
Na tom boxu je unutra rupa 19mm,pa ti dzaba cijev ako nisi unutra prosirio.
Blindiraj ulaz ulja u krab jer ti tu vuce fals zrak...
tdj595:
Ma to je masina na stolu, spojio sam ulje, a prosirio sam unutra onaj konus sta bude, tj skinuo ga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju