Tehnički kutak > Garaža

Aprila Area 51 city replica

<< < (69/82) > >>

Pupo:

:toothy3:

--- Citat: dario007 - 12 Travanj, 2019, 09:35:12 ---Semeringe svakako nakon montaze lezajeva inace ih budes otopio.

Poslije klasicno otkocis radilicu i nema brige,samo pomalo,nije to toliko komplicirano.
Nemoj se bojat poliamida,treba se samo pridrzavat da se nejde preko 120* i nebude problema

--- Kraj citata ---

Valjda ću ih uspjeti staviti naknadno, tj. ovaj sa strane variomata. Jer vidim da ima kao rub s jedne strane.

robyakarider:
Najprije radilicu, pa semeringe, jer onaj rub na radilici povuce i unisti semeringe ako ides kontra

Pupo:
Konačno sam počeo sklapati nešto, možda i bude nešto ovaj tjedan ako uspijem riješiti hlađenje.

Karbonit ili karbon lamelice?

RunnerSukosan:
Karbon

Pupo:
Sinoć i danas sam napravio neki napredak. Manje više mašina je sklopljena, ostao je airbox, auspuh, selen i riješiti hlađenje.

E sad onaj teži dio, trebam neke smjernice oko štelanja da makar napravim 100 metara po ulici.

Kako je već kasno, samo sam potrpao stvari gore da sklopim.

Trenutni setup je:

Dellorto 19 -> 85, 45, 60, W9
Multivar -> 4g
Polini linearne, delta -> bijeli centralni + bijele opruge na delti. Trenutno je gore standardna getriba. Dok ne poštelam i vidim kako će ići, neću stavljati produženu pošto se radi o 20% i možda će biti previše.

Trebam neke preporuke za ove gore stvari, plus kolika rupa je potrebna na kućištu filtera?

tnx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju