Tehnički kutak > Garaža

Aprila Area 51 city replica

<< < (71/82) > >>

PchelaUbica:
Mislim da je ovo predugacka cijev za airbox. samo ce ga gusit. I bit ce tromiji. Treba ju skratit da viri iz boxa maximalno 5 cm, onda imas puno brzu reakciju na gas i bolje dise karb.
Bar je tako na minarelliju na njegovom boxu posto je manji. Nez kako je na pia
Stavi 21.5 cijev i

Pupo:
Hvala svima za preporuke, imam nešto dizni tako da to neće biti problem nadam se. Slobodno pucajte za setup prijenosa, da i to zamijenim što treba i uzmem ako nešto nemam.

tnx

--- Citat: dario007 - 24 Travanj, 2019, 22:00:00 ---Samo to od slika,e razocarao si me...

Po postavkama karba bi rekao da imas onaj sa AN atomizerom.Ako ces usisnu rupu 21mm,onda komotno krenes sa 85 diznom,iako za svaku sigurnost kreni sa 90 diznom.
Igla w9 na 1.zub,to tako postavi i ne diraj,u svakoj drugoj kombi sa odgovarajucom diznom ce ti trokirati.

--- Kraj citata ---

Imam još nekih, stavim sutra ali da, nisam previše slikao. Neke stvari su me toliko izje***, da nisam imao volje slikati a i već je bilo 10 sati naveče, ništa se nevidi na slikama.

Da, AN je atomizer. Di mogu kupiti u Zg AU atomizer za cvaju? Gledam na attacku, al nema ni tamo.

tdj595:

--- Citat: PchelaUbica - 24 Travanj, 2019, 22:24:44 ---Mislim da je ovo predugacka cijev za airbox. samo ce ga gusit. I bit ce tromiji. Treba ju skratit da viri iz boxa maximalno 5 cm, onda imas puno brzu reakciju na gas i bolje dise karb.
Bar je tako na minarelliju na njegovom boxu posto je manji. Nez kako je na pia
Stavi 21.5 cijev i

--- Kraj citata ---
Odziv je bio odlican s njom, a i mislim da serijski ovaj box ima neku duzu cijev, a i ova se lako isteka i skrati malo ako se bude gusio

Corector:
E svidja mi se ova ideja s cijevi od ves masine, ja bi to crijevo zbuksao negdje iza u rep da sto manje cujem ono rezoniranje usisa.
A za dekl bi isto tako negdje provukao jer i to zvizdanje ventilatora cujem.

Pupo:
Trebam brzi prijedlog za mjerenje squisha a da nije tinol žica. Najdeblju koju imam u garaži je 0,7mm :/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju