Tehnički kutak > Garaža
Aprila Area 51 city replica
SlowRider:
Dimenzije rolica u multivaru (16x13) su malo vece od serijskih (15x12). Probaj sa 7gr koje si dobio jer imas spuh identican serijskom.
Pupo:
Još malo slika od udesa :(
Slike od oživljavanja:
R@kija:
di taj motor ima zadnji stop i zmige
aprilija top:
daj mi reci zakaj je tak masina otisla na stranu jasno mi je od udarca ali mislim jel selen dobil po picki il kaj se desilo
Pupo:
--- Citat: rakitje00 - 23 Kolovoz, 2008, 00:20:37 ---di taj motor ima zadnji stop i zmige
--- Kraj citata ---
Pa integrirano u repu, nabacit ću sliku čistog zadnjeg kraja pa ćeš vidjeti.
--- Citat: aprilija top - 23 Kolovoz, 2008, 03:35:00 ---daj mi reci zakaj je tak masina otisla na stranu jasno mi je od udarca ali mislim jel selen dobil po picki il kaj se desilo
--- Kraj citata ---
A jebga od udarca. (U)letio sam po jarku par metara. Auspuh mi je ušao u felgu i tako. Bilo je gadno. Ja sam vozio cestom i pijanac mi se doslovno baci pred skuter i probam ga uzbjeć i očešem njega i u jarak. Bilo je stravično. Pomoto mi se nosač motora koji je ispravljen i pregledan. Još se vidi malo da je smotan ali ne utječe mi na vožnju. Na ovom mom skuteru je teško govoriti o klasičnim selenima jer ne postoje(kao što su na SR-kama). Mašina je spojena na ramu preko nekih poluga i amortizera koji stoji vodoravno :)
Cijeli skuter je dosta drugačiji nego ostali (nije da se hvalim) i ima neke stvari riješeno drugačije od ostalih skutera. To je dobro jer nema svatko takav skuter ali i loše jer je sužen izbor aftermarket dijelova što se pokazalo točnim i pri odabiru auspuha.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju