Tehnički kutak > Garaža
Aprila Area 51 city replica
3alfa3:
--- Citat: Area51 - 21 Kolovoz, 2008, 23:23:20 ---Malo sam pratio na forumu kako je netko imao problema sa montažom auspuha al riješim ja to uz pomoć starog. Nadam se da mali produžetak od 2 cm neutječe previše na performanse.
--- Kraj citata ---
Utjece.
Produljenjem grane za 2cm ces znacajno spustiti rezo frekvu.
vpucko:
ugrubo racunaj oko 100 okretaja po cm
mhr-team:
samo naprijed majstore... podrzavam te u vezi zx-a ;D
Pupo:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Kolovoz, 2008, 00:26:30 ---
--- Citat: Area51 - 21 Kolovoz, 2008, 23:23:20 ---Malo sam pratio na forumu kako je netko imao problema sa montažom auspuha al riješim ja to uz pomoć starog. Nadam se da mali produžetak od 2 cm neutječe previše na performanse.
--- Kraj citata ---
Utjece.
Produljenjem grane za 2cm ces znacajno spustiti rezo frekvu.
--- Kraj citata ---
Ma koliko vamo naštukam odrezat ću sa zadnje strane pa će doći na isto. :toothy12: :toothy12: Ma nije mi bitna svaka kap performansi. Bitno da ide bolje nego sada.
--- Citat: rakitje00 - 21 Kolovoz, 2008, 23:57:30 ---čjep skut,ovaj unfal je sigurno zbog one malossi naljepnice na deklu :laughing7:
--- Kraj citata ---
dobio je previše snage od te naljepnice pa mi je proklizao točak (namjerno nepišem kotač) i zaneo me i bumm. Još je i kiša padala.
--- Citat: aprilija top - 21 Kolovoz, 2008, 23:32:54 ---moze on gore lako metnut drugi auspuh kupi aupuh za minarelli i da napravit samo drugu prirubnicu da ne smeta donjem nosacu masine i selenu ewo danas smo bas slagali areu od doritosa i covjek je napravio odlicnu flanđu koja je pridodala jos u okretajima naravno to sve ovisi o duzini,sirini flande
--- Kraj citata ---
Ako može koja slika ako nije problem od prirubnice da imam ideju za kasnije. Ali nebi trebalo biti problema s konstrukcijom, kod starog na poslu bi za pivo napravili šta god treba!! :)
--- Citat: pitaNS - 21 Kolovoz, 2008, 23:30:06 ---lep scoot..meni jedan od najlepsih...Steta ne nabaciti neki tuning...
A kako ti ide samo 65kmh to mi nesto malo? ? ? I zasto ne bi nabacio ZX-a kad ce ti upravo on biti dobar i za serijalu i za sport kasnije...moj predlog ti je da uzmes ZX-a i da zanemaris to sto ga svi imaju..pa sta kad dobro radi posao...uzmi Laser x pro ako oces da budes unikatan ili yasuni R...
--- Kraj citata ---
A neam pojma zašto ide tako malo. Htio sam voziti kod jednog majstora al je imao udes sa skuterom i totalno se udesio (čovijek je morao učiti pričati ponovno :( ) a ovim ostalim majstorima se neda zajebavati okolo a u servisu pogotovo. A ja nemam dovoljno znanja da to sam probam saštelati.
Stavit ću za koji dan multivar gore a karb će čekati jer sam zagubio prorubnicu a nebi bilo dobro da i sj**** smjesu pa da bude mljevenog mesa kasnije!!
Pupo:
Sada par pitanja.
Jesu dimenzije rolica na multivaru jednake ko i serijske ili su drugih dimenzija te koje težine rolice staviti na trenutni setup pošto sam skeptičan prema onim 7 gramskim koje dolaze s njim.
Nekidan sam malo čistio auspuh i "vidim" da su neke pregrade unutar njega, znači nije skroz protočan. Da li bi vrijedilo do izvaditi van ili bi onda samo dobio neupotrebljiv auspuh??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju