Tehnički kutak > Garaža

Aprila Area 51 city replica

<< < (4/82) > >>

aprilija top:
znam kak ima selen gledo sam kod doritosa kad sam mu slago auspuh i bas je jebeno napravljeno odozdola pa se spaja na gore bas je ono fkt jebenica neznam kaj da ti kazem

Joka:
pazi kod takog razmisljanja da imas drugacije neg ostali, jer ne bi svatko imao isto da je to lose... ja sam imao einspritz gileru i isto tako je bila drugacija neg bilo koji drugi motor, ali samo zato sto taj nacin direkt ubrizgavanja ne lezi na scoot... tak da to sto je tvoj drugaciji moze samo znacit vece probleme i poteskoce.. zato bolje stavi zx jer lezi i na 50 i 70 ccm... pa i ako zariba opet ce ti ostat auspuh a ako uzmes jaci auspuh onda ces ga morat skinut kao i kit

Pupo:

--- Citat: Joka - 26 Kolovoz, 2008, 13:09:06 ---pazi kod takog razmisljanja da imas drugacije neg ostali, jer ne bi svatko imao isto da je to lose... ja sam imao einspritz gileru i isto tako je bila drugacija neg bilo koji drugi motor, ali samo zato sto taj nacin direkt ubrizgavanja ne lezi na scoot... tak da to sto je tvoj drugaciji moze samo znacit vece probleme i poteskoce.. zato bolje stavi zx jer lezi i na 50 i 70 ccm... pa i ako zariba opet ce ti ostat auspuh a ako uzmes jaci auspuh onda ces ga morat skinut kao i kit

--- Kraj citata ---

Prvo pa muško :)
Drugačija u smislu rješavanja nekih stvari na nestandardan način. Jbt, minareli je i više nego standardan i čest na skuterima. Htio sam i ja SR-ku ajnšpric al mi stari nije dao :)

Pupo:
Poz svima nakon dužeg vremena. Malo se oteglo farbanje ali sam na faksu a neidem često kući no juče sam konačno uspio rastaviti skuter i odvesti plastike na farbanje. Odluka je pala na crnu boju uz par crvenih detalja. Nešto u stilu SBK Areae. Eo malo slika od operacije:

Slike ofarbanih plastika će biti do Božića  :toothy9: tj, kada prvi put odem kući. Malo će se oteći ali će biti spremno do sezone.

greenlite:

to bi trebalo izgledat nešto u ovom stilu?
meni prekrasna kombinacija

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju