Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
Ko će onda doc kod benzinske u dubravi 2h??Suhi, zrakoplovac, corector, josip i?
Citat: suni - 30 Travanj, 2015, 11:24:31Ko će onda doc kod benzinske u dubravi 2h??Suhi, zrakoplovac, corector, josip i?josip ce doci ako suhi navrati da mi pomogne upognoiti skuter.
POLAZIŠTE ZA BJELOVAR JE U DUBRAVI U 2 SATA +/- 15MIN. MOLIM DA VAS SE ODAZOVE ŠTO VIŠE , NEMA VIŠE IZGOVORA ZA VRIJEME I ZA KUMOVE I KOJE KAKVE IZMIŠLJENE LIKOVE IZ CRTIĆA. LP
Citat: JosipMarijanovic - 30 Travanj, 2015, 11:35:48Citat: suni - 30 Travanj, 2015, 11:24:31Ko će onda doc kod benzinske u dubravi 2h??Suhi, zrakoplovac, corector, josip i?josip ce doci ako suhi navrati da mi pomogne upognoiti skuter.Ak Suhi navrati i pipne u runnera nećeš se ti vozit do jeseni,(ne)dolazak na budnicu će ti bit najmanji problem
Citat: Tomi_ZG - 30 Travanj, 2015, 13:16:56Citat: JosipMarijanovic - 30 Travanj, 2015, 11:35:48Citat: suni - 30 Travanj, 2015, 11:24:31Ko će onda doc kod benzinske u dubravi 2h??Suhi, zrakoplovac, corector, josip i?josip ce doci ako suhi navrati da mi pomogne upognoiti skuter.Ak Suhi navrati i pipne u runnera nećeš se ti vozit do jeseni,(ne)dolazak na budnicu će ti bit najmanji problemsuhi se prvo ispricao Bogu kaj mora sarafiti po Runneru a onda ga je i popravio. ovim putem mu saljem :* jer je dosao i spasio stvar.
Peza kao zgewindani Lamborgini
Ja vam necu moci doci, preumoran sam od sinoc.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Kojih 180 kn?Orignalna je 60-70 isto ko i rms-ova otprilike.
kaj tomi ti nejdeš? corrector ajde s nama, jednom u godini je ovo ditek i marac vidimo se kod vjesnika u 15 do 2
Ti ideš iz vg? Pričekaš nas onda kod nsb-a pa cemo te odvest Sent from my iPhone using Tapatalk
Citat: zrakoplovac - 30 Travanj, 2015, 19:14:28kaj tomi ti nejdeš? corrector ajde s nama, jednom u godini je ovo ditek i marac vidimo se kod vjesnika u 15 do 2Ta pumpa u dubravi je tocno gdje? Koja pumpa?