Tehnički kutak > Tuning skutera

70cc Midrace Setup?

<< < (10/14) > >>

miki_sr_50:
samo cu vas jos pittati Vrijedi li kupiti tu Apriliu Sr 70 , gore sto sam pisao

anabellas:

--- Citat: miki_sr_50 - 01 Svibanj, 2014, 16:40:11 ---samo cu vas jos pittati Vrijedi li kupiti tu Apriliu Sr 70 , gore sto sam pisao

--- Kraj citata ---

ne vrijedi verojatno te novce , ali vidim da bus ju ti kupio  tako da sretno  :icon_thumright:

miki_sr_50:
kod nas se tako krecu cijene , kod vas u Hrvatskoj su skuteri jeftiniji ,
a na sta bi trebao obratiti paznju pri kupovini ovog mog SR-a , vozicu ga bar 5kilometara da vidim voznju i kako vuce , a sta bi trebao najvise gledati

anabellas:

--- Citat: miki_sr_50 - 01 Svibanj, 2014, 16:44:14 ---kod nas se tako krecu cijene , kod vas u Hrvatskoj su skuteri jeftiniji ,
a na sta bi trebao obratiti paznju pri kupovini ovog mog SR-a , vozicu ga bar 5kilometara da vidim voznju i kako vuce , a sta bi trebao najvise gledati

--- Kraj citata ---

daj kupi si skuter bez kita jer ces na neku ragu naletit , za alfinog vjerujem da je bio dobar kad ga covjek znao ustelat .

zemo323:
A ne možeš ti toga puno pogledat, provozaj se, vidi kako se ponaša, plastike malo pregledaj fali li koji nosač jel padano itd
Pusti ruke u vožni pa vidi je li vuče u stranu, ima li lufta volan, možeš ga možda pitat da ti skine svjećicu pa da vidiš smjesu

Ne kažem da je loš skuter, možda je sasvim ok ali serijski je serijski. Ovo možda on je slagao za sebe ali potencijalni mačak u vreći. Ja isto slažem za sebe pa me izda kad mi najviše treba.
Ne vrijedi 7000kn ali znajući kakvo je stanje sa cijenama u BiH i ako nemaš izbora da kupiš neki serijski skuter onda uzmi.
Ovaj te možda bude služio bez greške a možda budeš morao već nakon par dana imao problema.
ali preporuka, serijalu traži, lako ćeš ti nabacit ove tuning dijelove ako je mašina očuvana.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju