Tehnički kutak > Tuning skutera

70cc Midrace Setup?

<< < (9/14) > >>

miki_sr_50:
sta  mislite vrijedi li to kupiti jest rizik  ali moe se to postelaf nesto ako nesto nije dobro postelano ,

taj motor je presao 20 000 , morini 2002god , kosta 1500KM , 6000kn
ide 90kmh a moze do 110kmh , sve uredno papiri , masin uredna , i tako dalje
od sportskih dijelova ima
karburator 19"
MHR replica
malosi multivar
technigas next r
olaksano kvacilo
i jos toga , ali msm ovo sto sam nabrojao je najbitnije, recite mi misljenje

vekyvu:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Svibanj, 2014, 16:00:16 ---Placem kad vidim da sam svoj nrg prodao za 7-7,500kn (vise se ne sjecam tocno  ;D )

Bio je star 5 godina (prvi vlasnik), mhr replika kit, 19 karb, yasuni r,  multivar, novi kevlar remen, delta kuplung.... Ustelan do bola, nikad padano, nikad vozeno po mokrom.... Uz njega sam poklonio i originalnu termo grupu koja je vozila tek toliko da se moze rec da je razradjena + brdo potrosnog materijala (centralni federi, kuplung federi itd)
Bolji od novog, jebes mi sve  :toothy12:

Sad da kupujem skuter, za polovni bi dao samo toliko koliko bi skupio para iz djepa, a to i nije nesto puno. Vidim da je sve otislo kvragu i da vise ne mozes kupit polovan skuter koji nesto vrijedi

Evo fotki prije prodaje:

--- Kraj citata ---

znaci predivan je :D jbg steta sto si ga prodao i popio ;)

vekyvu:

--- Citat: miki_sr_50 - 01 Svibanj, 2014, 16:21:29 ---sta  mislite vrijedi li to kupiti jest rizik  ali moe se to postelaf nesto ako nesto nije dobro postelano ,

taj motor je presao 20 000 , morini 2002god , kosta 1500KM , 6000kn
ide 90kmh a moze do 110kmh , sve uredno papiri , masin uredna , i tako dalje
od sportskih dijelova ima
karburator 19"
MHR replica
malosi multivar
technigas next r
olaksano kvacilo
i jos toga , ali msm ovo sto sam nabrojao je najbitnije, recite mi misljenje

--- Kraj citata ---

majstore a zas si zapo bas za njega? sta neuzmes nesto drugo?  ili bas oces to?
neznam ja da sada uzimam uzeo bi si yamahu aeroxa ili runnera :) to mi je nekako najbolje :)
a kad dobijem na lotu onda ide KTM 690 smc 2013/ 2014 :p

3alfa3:

--- Citat: vekyvu - 01 Svibanj, 2014, 16:26:07 ---znaci predivan je :D jbg steta sto si ga prodao i popio ;)

--- Kraj citata ---

Nisam ga popio. Lova je otisla u Z750 koji je totaliziran 2,5 godine kasnije  ;D

Na cugu je do danas otislo puuuuno vise novaca. A tek na cigarete....  :toothy12:

anabellas:
alfa tko je vidio davat tuning dijelove uz skuter? mogo si te pare dobit da ga ko serijalu prodas  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju