Tehnički kutak > Tuning skutera
70cc Midrace Setup?
miki_sr_50:
Hvala vam na informacijama , kupicu ovaj plavi sr , svida mi se , covjek je posteno sve rekao , da je motor uredan , on je 1 vlasnik , a kod nas nema izbora kod serijali na PIK.ba ima mozda 10-ak serijali ma i manje a slabo odrzani, tako da nemam izbora a ovom skuteru mogu vratit serijalu msm vratiti fabricke dijelove , jos nesto recite , predlozte i tak to :toothy9:
miki_sr_50:
dali puno steti masinici , ako slajdra (burnout) po mokrom , a neradi on to puno , a neznam ma kupicu motor , nece burnout sjebati masinicu tako lako
shadow:
--- Citat: miki_sr_50 - 01 Svibanj, 2014, 18:33:16 ---dali puno steti masinici , ako slajdra (burnout) po mokrom , a neradi on to puno , a neznam ma kupicu motor , nece burnout sjebati masinicu tako lako
--- Kraj citata ---
pa nije to jedina sr-ka koja se prodaje? :icon_scratch:
pazi da nebi bilo kasnje glavom u zid kad za par dana nakon sta kupis ovog izade jos bolji :glasses9:
miki_sr_50:
dobar je ovo motor , gledao sam klipove gdje je burnout na suhhom asfaltu , pa se ne sjebe masinica koliko vi mislite , mada znam da to steti , ali ja sam imao Piaggio Bravo 1984 godina proizvodnje imao 48ccm , isao 40kmh , ali svaki put kad je mokar asfalt slajdra kao lud , i nije zaribao , a po asfaltu gdje ima pjeska znao sam po 50 metara burnout jer ga drzim nogom da ne ide prebrzo ide nekih 5kmh ali slajdra i nije zaribao , lijep pozz
vekyvu:
majstore tvoji novci i ti kupujes , samo pazi da se ne sjebes jer moj kolega je isto tako htio kupiti skut i sve super sve valja na 10 minuta voznje i nakon par dana osle karike , pa onda to promjenio pa poslije oso auspuh , pukla mu grana , pa onda kasnije struja ga zajebavala a skuter na izgled nov novcat , tako da sve detaljo pogledaj i odluci tvoji su novci :)
ili dodji u hrv kupi i odvezi ga u bosnu :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju