Tehnički kutak > Tuning skutera
70cc Midrace Setup?
vekyvu:
Evo imam medium oprugu na kvacilu
Marekk:
Racing MkII je nevozljiv za svaki dan, imao sam ga iskinuo nakon 2 sata vožnje, ni tolko. Iznenadilo me kolko je jak i što sve traži ;D ;D.
Da bi disao taj kit, treba barem 21mm ferg (imao 24 na kratku prirubnicu), i auspuh tipa R1200 (jači je od c16, skoro ko C20)
I problem je to složit na airbox, a znaš kako se dere na 13k okretaja, čut če se na 3 kilometra kod starta
Max kaj bi složio opet i da se možeš vozit svaki dan (pod upitnikom) je TPR (S6 Racing MK1) i gore C16 stavit, delorto 21, vario, kuplung neki i ostalo što ide
Uglavnom, bejži od toga, neka replica i City 16, bog bogova i deri dnevno 100km ak očeš nikom niš :D
vekyvu:
a majstori koji je bolji s kojim spuhom od navedenih?
Top Performances TPR 70cc + Exhaust Top Performances Nardo II
ili
Cylinder Malossi MHR Replica 70cc + Exhaust Yasuni Carrera 16 (Kevlar)
KOji je po vama bolja kombinacija?
CeRo23:
--- Citat: vekyvu - 19 Travanj, 2014, 18:24:48 ---Pozdrav ovako jel ovaj setup dobar? jel pre skupo? jel ima bolje?
Setup:
Kit - Stage6 Racing MkII 70cc (12mm)
Radilica- Motoforce Evolution (12mm)
Auspuh- Stage6 PRO
--- Kraj citata ---
Pripazi ako ides uzimar radilicu motoforce evolution jer ima utor za kajlu pomaknut 3 stupnja u advance, tj ranije je paljenje.
neznal dali ces ti naletit na motoforce evolution sa tim pomakom al ja jesam i prodao sam tu radilicu vrlo brzo.
3alfa3:
Yasuni C16 nema sto trazit na replika kitu (ako se ne turpija). R, ili eventualno C16 city.
A odgovor na prvi post u ovoj temi je da bi idealan spuh bio S6 1200 ako kit ostaje serijski. S6PRO je za base, nesto kao yasuni R
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju