Tehnički kutak > Tuning skutera
70cc Midrace Setup?
vekyvu:
jbg radilicu sam tu vec uzeo, treba doci pa cemo vidjeti , al koji onda kit tpr ili replika i koji spuh? koji je bolji? to zelim cuti od vas .. koji spuh na koji kit od ova dva sta sam napisao najbolje pase i najbolje rezultate daju?
Tomi_ZG:
Mješaš kruške i jabuke,nema "boljeg" kita,jer svaki ima svoju namjenu,sve mi se čini da ti kupuješ ono kaj ti drugi vele da kupiš,a ni sam ne znaš kaj hoćeš.
Replika i TPR nemaju kaj radit u istoj rečenici,ni po upotrebi za svaki dan,potrošnji,trajnosti,ulaganju u ostatak setupa...
anabellas:
--- Citat: Tomi_ZG - 27 Travanj, 2014, 14:33:57 ---Mješaš kruške i jabuke,nema "boljeg" kita,jer svaki ima svoju namjenu,sve mi se čini da ti kupuješ ono kaj ti drugi vele da kupiš,a ni sam ne znaš kaj hoćeš.
Replika i TPR nemaju kaj radit u istoj rečenici,ni po upotrebi za svaki dan,potrošnji,trajnosti,ulaganju u ostatak setupa...
--- Kraj citata ---
takvi tuninzi su pri samom pocetku osudeni na propast ;D
ajlavsrku:
Neki slabiji midrace je za svaki dan,sve drugo za garazu i povremene uzitke tj voznje,za svaki dan najbolje sklopis base i miran...
miki_sr_50:
Cao drugari , novi sam na forumu na ovo sam naletio , pa da vas nesto priupitam ,
zeli sebi kupiti ispod navedeni skuter
Aprilia Sr 50 2002 (morini) karburator
karburator je 19"
MHR replica kit 70ccm
malossi multivar
technigas next R
i jos toga ima , a jel to pase i dali bi se moglo voziti svaki dan , lijep pozdrav :toothy12: :toothy9: :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju