Tehnički kutak > Tuning skutera

70cc Midrace Setup?

<< < (2/14) > >>

fortumo33:

--- Citat: vekyvu - 20 Travanj, 2014, 10:28:33 ---da jasno mi je za prijenos da moram al pitam  za to glavno jel to dobro posto prijenos imam al ne u toj klasi.
Al me isto tako zanima za odrzavanje , koliko ce on trajati  i koliko je pouzdan taj s6?

--- Kraj citata ---

Pouzdan jeste ako ga znas odrzavati i on ne tolerise nikakve greske,

Ako zelis da ti traje i ide karb 21 i yasuni r. Sto jaci auspuh stavis pravit ces vece opterecenje na radilicu, lezajeve i naravno termogrupu. Naravno ako hoces jave nesto i ako si pri parama kupi c16 ili r1400, s6 oversize, obavezno duzu getribu i vozaj se vikendima jer to nebi bio setup za svaki dan prvenstveno zbog potrosnje, a i zbog trajnosti.

vekyvu:
aha znaci to nije za svaki dan voznjice a onda se to i bas neisplati al ajd dobro to je pod jos upitnikom.
Nego da pitam ovoga imam sada trenutno dr evo , 19 mm karburator , a prijenos mi je  s6 sport i tako kvacilo al nisam ustimo kako treba jer neznam koje federe i koju orpugu tocnu stavio da ljepo poteze , imam zx auspuh

fortumo33:

--- Citat: vekyvu - 20 Travanj, 2014, 10:56:46 ---aha znaci to nije za svaki dan voznjice a onda se to i bas neisplati al ajd dobro to je pod jos upitnikom.
Nego da pitam ovoga imam sada trenutno dr evo , 19 mm karburator , a prijenos mi je  s6 sport i tako kvacilo al nisam ustimo kako treba jer neznam koje federe i koju orpugu tocnu stavio da ljepo poteze , imam zx auspuh

--- Kraj citata ---

Probaj staviti bijele ili crne, koja ti je centralna i koje su ti rolnice?

vekyvu:
pa ostavio sam crnu oprugu kaku sam i dobio uz kvacilo kad sam uzeo
nisam pametan sta da stavim... a rolice su mi oko 5 grama ak stavim manje ona previse zuji prevrti a kad stavim teze onda mi slab start ima

MarinM:
Neces moc za svaki dan to, i ja sam pokusao  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju