Općenito > Generalno o skuterima

Do 50 ccm

<< < (8/10) > >>

viizx:
Prijatelju gore san navea da iman B kategoriju  :icon_scratch:
A sa njon mogu vozit 50 ccm a gore mi je covik savjetova zipa od 100ccm

3alfa3:

--- Citat: viizx - 05 Svibanj, 2014, 17:38:24 ---Prijatelju gore san navea da iman B kategoriju  :icon_scratch:
A sa njon mogu vozit 50 ccm a gore mi je covik savjetova zipa od 100ccm

--- Kraj citata ---

Ispricavam se, nisam sve citao. Samo sam vidio zadnji post gde kazes da nemas dozvolu. Da je pisalo da nemas kategoriju, to bi bilo nesto sasvim drugo  :icon_thumright:

viizx:
Daa i ja sam se krivo izrazio. Isplati li se polagati A2 kategoriju sada i uzeti nesto jace poput xmaxa, beverly-a..?
+ zivim u splitu i ovde imamo jako dugu sezonu, slobodno do pola 10 nekad i 11 misec voznje

3alfa3:

--- Citat: viizx - 05 Svibanj, 2014, 17:55:02 ---Daa i ja sam se krivo izrazio. Isplati li se polagati A2 kategoriju sada i uzeti nesto jace poput xmaxa, beverly-a..?
+ zivim u splitu i ovde imamo jako dugu sezonu, slobodno do pola 10 nekad i 11 misec voznje

--- Kraj citata ---

Isplati se ako ces tu stat sa polaganjima i ne mislis u buducnosti vozit nesto sto trazi A kategoriju. Ali ako mislis vozit nesto za sto treba A kategorija, mozda bolje da se strpis dok ne ispunis uvjete za polaganje A kategorije jer u danasnje vrijeme je prilicno skupo dobit kategoriju.

U "moje" vrijeme su cijene bile smijesne - "M" (tj. tada se to tako niej zvalo) si dobbio besplatno u osnovnoj skoli ako si polozio teoriju (isto besplatno), B kat (1991. godina) sam platio preraucnato u danasnje novce 1200kn, a A kat je bila oko duplo jeftinija. Dapace, 1992. godine si mogao za preracunato 500kn imat B kategoriju (uracunato i lijecnicki, autoskola, prva pomoc, ispit....) Par frendova je tada polagalo i platili su sve skupa koliko smo znali zapit za jednu noc  :toothy12:

viizx:
Daa prije je bilo puno bolje sto se tice svega... no sto je tu je treba se sad snalazit
naletio sam na ovog zipa cini mi se skroz pristojan
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/piaggio-zip-49-cm3-oglas-10096563

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju