Općenito > Generalno o skuterima
Do 50 ccm
viizx:
Zva danas da ga doden vidit covik ga je proda... potraga se nastavlja.
Danas mi je poznanik ishvalio zipa, jeftin motor da nista ne trosi a da je njega odlicno sluzia. IMa li ko iskustva sa njim?
playaa:
dosta zahvalan motorić,još ako imaš dozvolu pa nabaviš zipa od 100 kubika :hbusa:
anabellas:
--- Citat: viizx - 05 Svibanj, 2014, 16:13:27 ---Zva danas da ga doden vidit covik ga je proda... potraga se nastavlja.
Danas mi je poznanik ishvalio zipa, jeftin motor da nista ne trosi a da je njega odlicno sluzia. IMa li ko iskustva sa njim?
--- Kraj citata ---
ja sma imao 4t zip , on doslovno nis ne trosi, a 2t klasicno trosi ko i svaki 2t zracnjak , oke je skuter al mana je kaj je dosta mali , za suvozaca pogotovo , to me uvjek zivciralo ;D
viizx:
ee nemam dozvolu to je mali problemcic zato i trazim nesto od 50ccm
suvozac vecinom vremena postojat nece, cura mi je odma rekla da se boji toga i da ne zeli sjedat za motor, mozda neko samo do faksa da ga bacin tu iz kvarta mi ali tesko tesko
3alfa3:
--- Citat: viizx - 05 Svibanj, 2014, 17:15:02 ---ee nemam dozvolu to je mali problemcic
--- Kraj citata ---
Uopce nemas dozvolu? Ma nije to problem.... 5000kn ako ti odrape najmanju kaznu i do sljedeceg puta si miran kada te opet slijedi 5000kn. U najgorem slucaju 15.000kn, al to rijetko izricu.
Malo je problem ako prouzrocis nekom drugom stetu bez dozvole - onda uz tu kaznu placas i svu stetu koju napravis
;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju