Tehnički kutak > Tuning skutera

Ler gas !!!- Rad u mjestu

<< < (2/6) > >>

2TDottore:
moguce je da motor radi na vecim okretajima na leru dok je topli nego dok je hladan.Mi smo isto tako postelali ler gas na frendovom cpi aragon gp-u i na leru mu je dok je bio hladan radio na 2000 a kad se zgrije radi na skoro oko 3500.Mislim da je stvar u sugavom automatskom coku koji kod nekih skutera zna malo zajebavat.

Antares:
hm znaci motor kad upalim bi trebao imati jednaki rpm kao i kad je zagrijan?

Meni kad je hladan okretaji idu prema 1000 pa se gasi laganini, a kad je zagrijan mi je izmedu 1500-1700

JetFighter:

--- Citat: Antares - 21 Kolovoz, 2008, 21:58:01 ---hm znaci motor kad upalim bi trebao imati jednaki rpm kao i kad je zagrijan?

Meni kad je hladan okretaji idu prema 1000 pa se gasi laganini, a kad je zagrijan mi je izmedu 1500-1700

--- Kraj citata ---

A ja bi bio sretan kad bi bilo i blizu toga-to je kao bog !!!

R50x pravi razliku od 2000-2500 okr
Sa 1500 skoci na 3500-4000

2TDottore:
Ma na tim kinezima i polu kinezima su malo neprecizni turnici.Tak da na njima ni nemres bas tocno postelat ler gas da ti je stalno isti.

Giz:
Nema to veze sa kinezom...
Prije sa Pugom, Piaggiom i Suzukijem jer za njih rade dijelove a ako oni ne valjaju onda stavljam i ja potpis da ni TGB ne valja.

I gore je Mikuni frga pa se prvo ipak informiraj prije nego se prosereš.  :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju