Tehnički kutak > Tuning skutera

Ler gas !!!- Rad u mjestu

<< < (3/6) > >>

cvele60:

--- Citat: Giz - 21 Kolovoz, 2008, 22:20:00 ---Nema to veze sa kinezom...
Prije sa Pugom, Piaggiom i Suzukijem jer za njih rade dijelove a ako oni ne valjaju onda stavljam i ja potpis da ni TGB ne valja.

I gore je Mikuni frga pa se prvo ipak informiraj prije nego se prosereš.  :sad3:

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7:

JetFighter:
Tako je giz,reci ti njemu sta je TGB ali ovo mislim da i nagluha baba moze cuti razliku u zvuku,a cisto sumnajm da je sve toliko neprecizno!!!

Probaj zamisliti zvuk lera kad radi kao (ofrljativnom metodom)custom 400ccm- tup,tup,tup,tup

I onda zamisli (kad je vruc motor) zvuk jeb... kosilice !!!

SlowRider:

--- Citat: 2TDottore - 21 Kolovoz, 2008, 22:13:16 ---Ma na tim kinezima i polu kinezima su malo neprecizni turnici.Tak da na njima ni nemres bas tocno postelat ler gas da ti je stalno isti.

--- Kraj citata ---

Ovi baotiani sa turnicima, pa oni brze zakucavaju "12 000" nego mid race masina, a i tih 12 je zapravo 8000 ako i toliko...  :laughing11: i toleranicija u mjerenju je +- 2000rpm, bitno da kazaljka samara lijevo-desno...

JetFighter:

--- Citat: SlowRider - 21 Kolovoz, 2008, 22:27:40 ---
--- Citat: 2TDottore - 21 Kolovoz, 2008, 22:13:16 ---Ma na tim kinezima i polu kinezima su malo neprecizni turnici.Tak da na njima ni nemres bas tocno postelat ler gas da ti je stalno isti.

--- Kraj citata ---

Ovi baotiani sa turnicima, pa oni brze zakucavaju "12 000" nego mid race masina, a i tih 12 je zapravo 8000...  :laughing11: i toleranicija u mjerenju je +- 2000rpm...

--- Kraj citata ---

:laughing3: :laughing3:

Jeba te-jos mu zera fali pa bi vrtio kao F1 !!!
Mozda bi ga veca dizna mogla navuci ......  ::) ::) :redface:

JetFighter:
Da to je u redu - samo skuzi sta ti je giz rekao !!!

Usporedio si TGB sa Baotianom !!!

I jos sad kazes Baotian i slicni !

Zamalo kao da si usporedio Mercedesa S600 sa Yugo-m 45 !

Pa TGB Akros se vozi od kad sam ja krenuo u srednju (a zavrsio sam je prije 8-9 godina) a vec sad pola baotianera je negdje kod cige na "Tamiću"

Ne ponizavam i ne podcjenjujem ali je to cinjenica !!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju