Tehnički kutak > Tuning skutera

Ler gas !!!- Rad u mjestu

<< < (6/6)

Giz:
Nema Baljezgotijan GY6, ima kopiju GY6 motora..

Poanta je da su kopirali nešto što je 80tih bilo kao danas Mercedes u bosni...  :laughing7:

Šala mala..
Baotian ima kopiju GY6 motora koji nije ni približno kvalitetan kao GY6 od Honde. Al kažem, tih 80tih je to bio vrhunski motor.
A pošto kinezi vole kopirati... ;)

JetFighter:

--- Citat: 2TDottore - 21 Kolovoz, 2008, 23:50:17 ---a jadnici u servisu tak i tak nemaju djelova, a kaj bi tek bilo da im dodju kilometarske kolone :laughing9:

--- Kraj citata ---

Zar se to servisira  ??? :drunken_smilie:

A ja kontam da je to kao sa novim TV-om !!! Kad crkne baci i kupi novo jer se ne isplati popravljat !!! :icon_scratch: :icon_tongue:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 21 Kolovoz, 2008, 21:49:16 ---moguce je da motor radi na vecim okretajima na leru dok je topli nego dok je hladan.Mi smo isto tako postelali ler gas na frendovom cpi aragon gp-u i na leru mu je dok je bio hladan radio na 2000 a kad se zgrije radi na skoro oko 3500.Mislim da je stvar u sugavom automatskom coku koji kod nekih skutera zna malo zajebavat.

--- Kraj citata ---

Pa di si ti konju skupil 57 postova u 3 dana? Daj odi naštelat dole tok stalkera jer sam brži sa serijskim auspuhom od tebe  :frajer: Nego kaj se tu vucaraš po forumu i zafrkavaš ljude  :laughing1:

BTW. Vozil sam prije par dana tog TGB-a i osjetil sam da ga malo ler gas zaj***va. To mu je valjda jedina boljka naspram ostalih kineza "i okolice" koji nakon 2 mjeseca niti ne pale više kak se spada. Nađi negdi u oglasniku možda neko prodaje frgu istih dimenzija kakve ti trebaš, ali probaj nać dellorto.

JetFighter:
A to sam u planu spaliti sve preko zime !

Auspuh ZX,dellorto 17,5,Polini SC,Rolice , sve opruge remen....itd

Dopizdilo mi da guta a  ne ide kako spada---a i taj ler se neda nastimati na njemu !!!

I Horvat TGB koji je "kao" kinez se vozi kod nas u obliku Akros-a vec 12 godina i kod mene ih ima 4 komada s kojima nema nikakvih problema !!!

Nije TGB ni priblizno  ono sto su Kinezi (ali izvorni) sa kopijama drugih motora-kad dobijes garanciju "god. bez obzira na km,na serijali onda se treba zamisliti zasto je tako !!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju