Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako ubrzati skuter na usponima?
ivanm:
a da nebi imao rupe treba multivar..
SixPack:
Doduse nije kat nego sc08, al sam se i ja izjebal pred koju godinu sa tim cupanjem u brdo, sam sta je kod mene bilo bas kriticno...isto Piaggio AC :(
Sve isprobao i sipak...spustio na 6.0 i banana, pa stavio malossi bijelu i neka mrva je bilo bolje al i dalje bananaman...tek kad sam na bijelu roknuo m.torsion controller je poceo cupati, jedino sam jos sa 6.0 spustio gramazu na 5.8 posto sam malo tezi i brdo malo jace i cupa iz svih mogucih kombinacija u brdu ;D
Prije svega toga sam i sustice promijenio, al nije bilo promjene...
Sjecam se i proba sa 6.0+serijski centrali pa 6.0+bijela+TC, bog te mazo razlika noc i dan, doslovno...Najbolja gramaza za ac+sc08 je 5.8 ak te ima. Ak te nema za vidit max. 6.0 je ok (curice i sl.) :icon_biggrin:
Kad sam vozio sa katom, isao je ok i u brdo i sve kolko se sjecam sa serijskim 6.4/6.5 rolama tako da je moguce ovo sta kaze ivanm sa susticama da su osle, ili ti je remen pojeden. Izmjeri prvo remen i izmjeni sustice pa vidi, jer s katom bi trebao ici ok u brdo (za kat :toothy11: )
SixPack:
--- Citat: Grale - 09 Travanj, 2014, 07:30:00 ---Neki dan isprobal curinog diesisa na ravnici (polini sport+sc08), kazaljka je skoro iskočila van, 83 po gps-u :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Grale jel si ga ti to metnuo curki, ili ga je takvog dobila? :icon_scratch:
Znas mozda setup karba i kak cuga? Tak cu si i ja roknut na Diesisa, odustao od reza...jedino si narucio deblju granu...sc08 rulz :icon_biggrin:
Brijem dizna negdje 80-84, igla A22 treci zarez, tuljak van, klipic 30, rupe sirio ili?
Koje role su gore, imas multi ili? Brijem ovak napamet negdje 6.5 bez multija :icon_scratch:
Imam od starog Runnera zub-dva duzi prijenos za roknut, i to bi bilo to :toothy11:
Grale:
Dok je kupljen bil je kit gore, sc08 sam naknadno stavil(bil je sc02), dizna 85, igla negdi na sredini, neispravan čok (konektor nije bil dobar).
I rolice 3,7 g :toothy3: One su mi bar dobro došle, te sam na diteku kasnije vozil :icon_biggrin:
Zrak je bil dodan na airboxu (skinuta lulica), prirubnici, semeringu i dihtungu ispod cilindra :laughing7:
Onda je trošil 6+ l sigurno.
Jedno vrijeme je voženo bez lulice dok se sredil taj falš i sve, pa onda neka improvizirana lulica i dizna cca 74.
Sad je lulica natrag unutra, igla je možda zub dignuta, neznam točno, klipić poturpijan, dizna 68, rms filter itd.
Vario je serijski, nekih 6,0 g rolice nemam pojma, ja mislim dayco remen ili koji sam već našel doma da je bil dobar, jer je trenutni bil mrtav, a ovaj se ok ponaša sad.
Gore ide sad variomat neki, ili polini ili malossi, pa budemo vidli onda kak bude :)
Slika sadašnjeg stanja svjećice, potrošnju ja nisam još stigel računat.
SixPack:
--- Citat: Grale - 24 Travanj, 2014, 00:08:00 ---Sad je lulica natrag unutra, igla je možda zub dignuta, neznam točno, klipić poturpijan, dizna 68, rms filter itd.
Vario je serijski, nekih 6,0 g rolice nemam pojma, ja mislim dayco remen ili koji sam već našel doma da je bil dobar, jer je trenutni bil mrtav, a ovaj se ok ponaša sad.
Gore ide sad variomat neki, ili polini ili malossi, pa budemo vidli onda kak bude :)
Slika sadašnjeg stanja svjećice, potrošnju ja nisam još stigel računat.
--- Kraj citata ---
Lijepo lijepo, thanks na info :icon_thumright:
Bude to cugalo sad bog te mazo ko lupo tdi :icon_biggrin:
A kak ide...s tobom, ne curom, s njom znam da ide :rofl1:
Koja ti je to svijecica gore? A cek malo, limic skinut a?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju