Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako ubrzati skuter na usponima?
Grale:
Ok ide, bez lulice je još bolje isel, al se deral pun k.
Sad sam izmjeril 83 po gpsu, znači s lc getribom i variomatom bi trebal još malo nabrat više.
Definitivno bolja opcija stavit kit, dr.evo košta 700 kn, montiras ga na ac za sat vremena, nego auspuh.
Maknut limic, da.
Svjećica je br9es, al trebam probat s 8-icom, ova mi se prehladna čini.
SixPack:
Pa dr.evo da :icon_biggrin:
U svakom slucaju bolje nego spuh da :icon_thumright:
83 po gps, pretpostavljam ravica i da nisi sagnut? To je ok...jos sa varijom i duzom getribom, cini mi se sasvim dovoljno... :icon_thumright:
Grale:
Da, ravnica bez vjetra i bez saginjanja s mojih 87,4 kg (bilo jutro još :icon_biggrin: ).
Ima frend getribu jednu doma, pa bum rekel da mi da za probu sekundar, i uz vario bi trebalo bit dobro.
SixPack:
Ajde javi jos za tu potrosnju kad stignes, to me jos zanima :icon_thumright:
Meni je prijasnji ac (serijala+sc08) isao na ravnom bez saginjanja po gpsu uglavnom cca 70-72, a ima me, tak da mi se ovo cini super kombinacija sta ti kazes...jos roknut multi i lc getribu i to je to po meni, sve vise od toga je ajd bok, tj. vreca bez dna :icon_thumright:
SixPack:
Evo danas pala probna voznja na Bulletu (Diesis),s sc08...roknuo sam gore isti setup ko na prijesnjem AC, sve copy/paste osim sustica koje su i dalje serijske crne sa 18k km (malo im se boja oljustila pa se nazire kao neka bordo crvena) :dontknow:
I skuter jednostavno ne cupa ni blizu ko stari, a pogotovo ne u brdo...sve je to nekako jakooo ugladjeno i sa velikom zadrskom. Jbg malo sam se sokirao, gledam ono sta je sad ovo :o :icon_biggrin:
Remen je nov, tako da je lako moguce ovo sta ivanm kaze za sustice. Na prijasnjem su mi bile zelene (valjda Polini, ne sjecam se)...
Razletio se po jednoj blagoj nizbrdici s jacim vjetrom u prsa, max 67 po gpsu (po cajgeru cca85-90) ::) i skuter s istim rolama ne prevrtava kao prijasnji, kao da nisu isti cilindri (ili prijenos), bo :dontknow:
I konus grane mi nije dobro legao na cilindar kak se cini kvragu, cuje se pucketanje na leru i malo se vidi kak je bacilo par kapljica... I na zadnjem sc08 je isto trebalo siriti rupe na flanđi jer su brezoni pre blizu, nekih 1-1,5mm...nemam pojma jel su vise udaljeni na starijim nrg-ima i runnerima :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju