Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako ubrzati skuter na usponima?

<< < (5/8) > >>

Karlosss:
Skinut cu danas blokadu na variomatu pa cemo vidjet kako ce ic. Ako to bude nekih 40 kmh u brijeg necu vise nista dirat... Ipak imam 105 kg i 185 visine...

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2

dr.mrgood:
Moj skuter ide 800 po satu, jer sam na sve brojeve na satu dopisao po jednu nulu sa markerom  :laughing9:

Jurich:

--- Citat: Grale - 09 Travanj, 2014, 07:30:00 ---
--- Citat: anabellas - 08 Travanj, 2014, 22:04:53 ---

iso je i frendu stalker 120 , (po gps 80) malossi sport ali ostalo sve serijala  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ma kaj ti je, bar 110 je išel po gpsu :icon_biggrin:

Neki dan isprobal curinog diesisa na ravnici (polini sport+sc08), kazaljka je skoro iskočila van, 83 po gps-u :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

sorry na oFF-u

zanima me kako radi sport cilindar LC  sa sc08? krajnja, ubrzanje, potrošnja....? može i na PM

Grale:
Trebal bi isto dobro radit, naravno bolje nego na zračnjaku, krajnja ti se nebude nekaj previše povećala, ali zato dosta momenta ima.

Iwo SR Tuono:
sve blokade dolje, nastelovat variomat, izmjenit centralni i susutice na kvacilu (jer omeksaju) i pogledati dali je potrosenost remena ispod granice. Da bi motor isao uzbrdo nesmije upadati u rupe i mora imati okretaje,a to ces postici s svim navedenim iznad. 40km/h uzbrdo je presporo cak i za dvojicu,premda i ovisi koliko je brdo  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju