Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
da i jos bi autoru napomenija da težina rolica ovisi i o tvrdoći centralnog federadakle tvrđi feder zahtjeva teže rolice a mekši lakšeja ti npr imam multivar sa 5,7 rolicama i zeleni malossi centralni sa TC i vrti do 9 k rpm.
Citat: Jurich - 09 Travanj, 2014, 15:46:52da i jos bi autoru napomenija da težina rolica ovisi i o tvrdoći centralnog federadakle tvrđi feder zahtjeva teže rolice a mekši lakšeja ti npr imam multivar sa 5,7 rolicama i zeleni malossi centralni sa TC i vrti do 9 k rpm.serijska pjadjo termo grupa sa mhr replika spuhom treba vise od 9000 okr
Citat: 3alfa3 - 09 Travanj, 2014, 15:48:07Citat: Jurich - 09 Travanj, 2014, 15:46:52da i jos bi autoru napomenija da težina rolica ovisi i o tvrdoći centralnog federadakle tvrđi feder zahtjeva teže rolice a mekši lakšeja ti npr imam multivar sa 5,7 rolicama i zeleni malossi centralni sa TC i vrti do 9 k rpm.serijska pjadjo termo grupa sa mhr replika spuhom treba vise od 9000 okrzaboravio sam napomenuti da ja imam sc08, ali svejedno vidi se sa strane...to sam mu samo naveo kao neki orjentir. njemu ce tribati 10 k rpm