Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: LIK mi trubio bezveze,  (Posjeta: 7682 )

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
LIK mi trubio bezveze,
« : 20 Kolovoz, 2008, 17:16:57 »
Danas se ja điram malo po gradu išo po djelove neke, i onak vraćam se doma po bolonji, tamo je ograničenje na dijelovima 60, ja nisam vozio ništa sporije od drugih 70+kmh samo sam od auta ispred sebe držao veći razmak jer su mi ćelave gume jedno 10-15 metara  i lik meni iza trubi, i stanemo na semaforu i ja gledam koji k**ra* on meni kaj se voziš po ljevoj traci vozi se po desnoj, šta mu je to trebalo značit???? Ne vozim se po desnoj jer su tamo busevi stalno koji me živciraju na stanicama, možda čim je vidio skuter mislio da ne mogu??? i poslje onak nekak divljački između auti prešo iz ljeve preko srednje i skrenuo desno, skoro se skucao u kamion, divljak, šta sam mu ja skrivio???

Nemam ni ja vozačku ali sam prošao 30 sati propisa u autoškoli  :toothy12:

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: LIK mi trubio bezveze,
« Odgovori #1 : 20 Kolovoz, 2008, 17:38:40 »
pa lijeva traka bi trebala bit za prestizanje... da al to je tako na autocesti :dontknow:

Offline DAMIR-RUNNER

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?ref=profile&id=1757490121
  • Mjesto: zagreb,tresnjevka
  • Moj Skuter: bio nekad
  • Moja Kaciga: n1640vn
« Odgovori #2 : 20 Kolovoz, 2008, 17:41:49 »
ma nije bolonja autocesta nije ti trebo trubit ko ga jebe to je normalna cesta sa 2 trake..samo se ti vozi i po lijevoj i po desnoj di god po ogranicenju i niko ti nis nemre,,
Znas da Zagreb ima ludi ugled mrze te di god dodes ako velis da si purger
al' mislim da samo briju na ljubomoru digni ruke ako volis metropolu

Offline vjeko86

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Aj si zamisli da sam brži...jesi?OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: sb
  • Moj Skuter: na klocnama
« Odgovori #3 : 20 Kolovoz, 2008, 17:42:11 »
Nisi jedini,i meni je isto jedan majmuna kenjao kao,jel ja imam položeno,rekoh imam,
onda bi kao trebao znati da se moram voziti uz rub a ne po sredini ceste,LOL, :laughing9:
MADE IN ITALY

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 20 Kolovoz, 2008, 17:42:40 »
pa lijeva traka bi trebala bit za prestizanje... da al to je tako na autocesti :dontknow:
PA svi se voze u koloni u ljevoj i u desnoj traci, samo je desna sporija i svako malo zastajkuje zbog buseva na stanici, a ljevom trakom je ujednačen promet, i sad ako svi ljepo voze jedan iza drugoga šta je on pametan da me oće zgurat s ceste nisam vozio ništa sporije od drugih samo ko što rekoh držo sam razmak 10 15 metara jer su mi gume ćelave.
Mislim mogu shvati ako je lik imao loša iskustva sa baotijanima 50, ali vidi da je velka tablica i da vozim dosta brzo, ne mogu ni brže ni sporije

I mi smo sad u autoškoli učili da trebamo vozit po sredini, iako sam načuo da bi trebalo uz rub
« Zadnja izmjena: 20 Kolovoz, 2008, 17:44:58 vktr »

Offline DAMIR-RUNNER

• forumski skuteraš
« Odgovori #5 : 20 Kolovoz, 2008, 17:44:52 »
Nisi jedini,i meni je isto jedan majmuna kenjao kao,jel ja imam položeno,rekoh imam,
onda bi kao trebao znati da se moram voziti uz rub a ne po sredini ceste,LOL, :laughing9:

ti se trebas vozit po sredini trake jer sudjelujes u prometu tak da ako ti reko da se trebas vozit uz rub nema pojma on..

Offline IKO

• forumski biciklist
    • Beverly 250 4Road
  • Mjesto: Kaštela
  • Moj Skuter: Beverly 250
  • MojSpuh: LeoVince 4Road
« Odgovori #6 : 20 Kolovoz, 2008, 17:46:18 »
ma ne zamaraj se takvim likovima,ti si u prometu ka i svi drugi,bio na skuteru ili s kamionom,a da je bio neki lik s autom on bi iša iza njega i šutio,a ne tebe naša sa skutom zajebavat  :jerk:, lijeva traka je za priticanje al niko ti ne brani vozit po njoj,pogotovo ako je gužva

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 20 Kolovoz, 2008, 17:47:57 »
A šta bi tek onda trebo onima šta se skuterčičima guraju između auta voze slalom i ostale gluposti, šta bi njih trebo ubit.

Baš to i kažem, možda lik misli da su svi baotijani 50 koji ne idu 20 na sat,
« Zadnja izmjena: 20 Kolovoz, 2008, 17:51:19 vktr »

Offline DAMIR-RUNNER

• forumski skuteraš
« Odgovori #8 : 20 Kolovoz, 2008, 17:48:48 »
A šta bi tek onda trebo onima šta se skuterčičima guraju između auta voze slalom i ostale gluposti, šta bi njih trebo ubit.

:nono: :nono: :toothy12:

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 20 Kolovoz, 2008, 17:52:22 »
Mislim mene to opće ne dira, ja sam se nastavio vozit po ljevoj. ali kad mi je zatrubio ja sam se tak usro on meni trubi i blica odiza, mislio sam možda mu je žena trudna pa ju vozi u bolnicu ili tako nešto, pogledam u retrovizor, ne neki lik sa djecom iza, onda nisam dobro vidio pa sa mislio da su možda frendovi jedni sa meganom pa se zajebavaju, ali nije ni to lik ozbilno meni trubio

Offline OvErLoAd

• Tržnica : (+8)
  • forumski skuteraš
  • in the fast lane
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • svijetskutera
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: aprilia SR 70 minarelli
« Odgovori #10 : 20 Kolovoz, 2008, 18:57:14 »
Vozi se sredinom OBILJEŽENE prometne trake, ili čim bliže desnom rubu ako je neobilježena prometna traka. A ovog lika steraj u k**ra*, ima desnu traku, ko ga jebe...  :toothy9:

Na autocesti je lijeva traka preticajna i njom se nesmije voziti, a ovo nije autocesta i to je vozna traka.

99% ljudi bi te obišlo desnom trakom, ali uvijek ima 1% kretena koji moraju nešto dokazivat i trubit ::)

Offline DAMIR-RUNNER

• forumski skuteraš
« Odgovori #11 : 20 Kolovoz, 2008, 19:28:02 »
Vozi se sredinom OBILJEŽENE prometne trake, ili čim bliže desnom rubu ako je neobilježena prometna traka. A ovog lika steraj u k**ra*, ima desnu traku, ko ga jebe...  :toothy9:

Na autocesti je lijeva traka preticajna i njom se nesmije voziti, a ovo nije autocesta i to je vozna traka.

99% ljudi bi te obišlo desnom trakom, ali uvijek ima 1% kretena koji moraju nešto dokazivat i trubit ::)

:icon_thumright:

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #12 : 20 Kolovoz, 2008, 19:54:32 »

ti se trebas vozit po sredini trake jer sudjelujes u prometu tak da ako ti reko da se trebas vozit uz rub nema pojma on..

ne, nego uz rub kao i biciklisti, jer vozi moped koji ne bi smio ici preko 50-55 ;P

jeb..ti zakon
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 20 Kolovoz, 2008, 21:22:55 »
Ne vozim moped nego motocikl 100ccm
i nije me mogao obić s desne jer je i tamo kolona

Ovo pišeu  knjizi
Vozači motocikla dužni su se kretati desnom stranom ceste i to šro bliže rubu kolnika, a ako su na kolniku obilježene prometne trake - sredinom tih traka.

Ja sam vozio obilježenom prometnom trakom stoga trebam voziti sredinom te trake.
Kolnik je cijela cesta sa svim trakama i kurcima
U svakom slučaju svi su već ionako vozili iznad ograničenja tako da se lik nema kaj bunit i da me pretekne isto ga čeka auto ispred mene, tolko je živčanio i trubio da bi poslje skrenuo u podsused
« Zadnja izmjena: 20 Kolovoz, 2008, 21:32:23 vktr »

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #14 : 20 Kolovoz, 2008, 21:32:48 »
moja poruka se odnosila na vjeku tj. na damira

znam da ti vozis motocikl i da voznja blize desnom rubu za tebe ne vazi
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #15 : 20 Kolovoz, 2008, 21:38:48 »
kralju to se zove vozacka kultura da se vozis u desnoj traci, a da se livon pritice.. nije to samo na auto putu to je na svakoj cesti koja ima 2 kolnicke trake u jednom smijeru...

ja bi ti isto trubia, i tebi i ovima ispred i jeba svima mater jer u desnoj traci voze ljudi iston brzinom ko auta u brzoj traci i naravno nemos proc ... bez obzira na ogranicenje  :icon_thumright:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline DAMIR-RUNNER

• forumski skuteraš
« Odgovori #16 : 20 Kolovoz, 2008, 22:05:00 »
pa ja sam i rekao da se vozi po sredini..

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 20 Kolovoz, 2008, 22:05:31 »
kralju to se zove vozacka kultura da se vozis u desnoj traci, a da se livon pritice.. nije to samo na auto putu to je na svakoj cesti koja ima 2 kolnicke trake u jednom smijeru...

ja bi ti isto trubia, i tebi i ovima ispred i jeba svima mater jer u desnoj traci voze ljudi iston brzinom ko auta u brzoj traci i naravno nemos proc ... bez obzira na ogranicenje  :icon_thumright:
Ovo nije autoput  :icon_tongue:
Na autoputu nema križanja gdje se skreće u desno, ovdje ima, a pošto ja vozim cjelo vrijeme ravno a ovi u desnoj traci skreću desno zamisli ti to kako bi to izgledalo da na svakom rasrkižju čekam dok svi skrenu desno pa da mogu ravno, ma nemate pojma. kad mi je trubio, poslje je nekako došo ispred mene i za inat sam ga išo prestizat ali baš onda je ošo u podsused skrenuo desno, baš bi volio da sam ga zgazio, hahahah
i zamisli da svi voze desnom 60 po propisu, ponegdje 80 je ograničenje, i to bi bila katastrofa,

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #18 : 20 Kolovoz, 2008, 22:08:37 »

yep...ja bi mu bas namjerno ili usporia ili srednjaka i kroz guzvu naprid po crti,a mopedi kao i bicikle moraju ici uz kolnik sta se bas ne prakticira po mostovima okukama i otvorenijim cestama nego samo po gradu...na mostovima zbog vjetra a i po ovim drugim cestama jer kad auto prodje pokraj tebe sa duplo vecom brzinom te zanese i mozes preko trotoara ili skalje se razbit,dok se vozis sredinom ces se lakse izvuc jer imas vise prostora za vratit se...
...........1...........8...........7...........

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #19 : 20 Kolovoz, 2008, 22:25:30 »

Ovo nije autoput  :icon_tongue:

vidin ja da ti nisi slusa na predavanjima u auto skoli, a pogotovo da nisi odradia voznju kod intruktora... UVIK se vozi desnom trakom UVIK...

@ thug..

pa u auto skoli te uci da se vozis sredinom trake :)

to ovaj gori nije prosa  :nono:
« Zadnja izmjena: 20 Kolovoz, 2008, 22:28:02 Nikon »
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com