Općenito > Propisi

LIK mi trubio bezveze,

<< < (8/11) > >>

vktr:
Danas iidem opet, u vrapču na semaforu crveno, i boli me k. proguram se između svih napred skroz, ispred neke bembure, i nekako mi odbljesak na semaforu ne vidim ga  a i slabo svijetli, i lik iza počne turirat  :toothy9: ja automatski krenuo i nakon 2 metra stao kad sam vidio da mi s desna ekipa još uvjek ide hahahahahha
A ekipa(pješaci na semaforu) se trgaju od smjeha a ja posramljen   :binkybaby:
I onda kad je zbilja bilo zeleno dosta sam bio bolji u startu neg on prvih 100-200 metara(ne držite me za riječ loš sam u procjeni udaljenosti ali tako nešto je bilo) al poslje na 90kmh me stlačio da skrenem u desno hahahahah :toothy12:

Tamo između jarka i pocuseda neznam pod kaj to spada di je tunel ona cesta, nagazio sam stotku, i onda sam u povratku utočio omv super100 i išo je slabije  :toothy12:

mrcina:
tko bmw ili ti na skuteru :toothy12:

vktr:
Šta tko ja ili bmw :D ja brži naravno ali samo u prvih 100 200 metara možda i manje, poslje me lik stlačio nakeljio mi se na dupe hahahah, a štaš moram se maknut bemburi

mrcina:
ma kad si natankao

vktr:

--- Citat: mrcina - 21 Kolovoz, 2008, 16:45:28 ---ma kad si natankao

--- Kraj citata ---
Išo sam ja tamo na istok i natočio sam tamo kod štasnija, stanem ja kod pumpe, pita žemska jel treba kaj oprat, ja u smijehu onak pogledam skut reko ne , dođe druga žemska, pita oćeš da ti operem vizir hahahhahah

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju